federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

30maig

2n entrenament de rogaine FCOC 2019

2n entrenament de rogaine FCOC 2019
Us presentem el segon entrenament de rogaine que es realitzarà des de la selecció de rogaine de la FCOC per a finalitzar la preparació per al pròxim Mundial de Rogaine de la Molina (WRC 2019). Es realitzarà a Castellar de N’hug el pròxim dissabte 15 de juny de 2019.

En el següent document podeu veure tota la informació de l’entrenament.
Aquest entrenament serà 100% teòric, però es realitzarà just al finalitzar el rogaine popular de Castellar de N’hug, organitzat pel club Grions i que transcorrerà en uns terrenys molt propers i alhora similars al WRC 2019.

Es realitzarà treball teòric sobre mapa i també diferents propostes de part del seleccionador de Rogaine de la FCOC, l’Albert Herrero, que dirigirà la sessió per a comentar els diferents aspectes del terreny del mundial i aconseguir una preparació òptima de tots els esportistes.

A part en aquest últim entrenament hi haurà la possibilitat d’aconseguir un mapa base de la zona a escala 25000 i mida A2 del lloc exacte on es disputarà el mundial, perquè cada corredor pugui preparar-se el millor possible abans de la competició.

Us hi esperem a tots!

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook