Properes curses

30setembre

2 dies dels Pirineus - tot el que has de saber!

XXIIIè Trofeu 2 dies dels Pirineus - Guils Fontanera i Bellver de Cerdanya

2 dies dels Pirineus - tot el que has de saber!
Un any més, el club Xinoxano Orientació organitza els Dos dies dels Pirineus I aquesta ja serà la 23a edició!

El cap de setmana del 12 i 13 d’octubre, Guils Fontanera i Bellver de Cerdanya acolliran els Campionats de Catalunya d’Ultrallarga Distància i dels Relleus Mixtos Esprint.

Dissabte: Campionat de Catalunya d’Ultrallarga distància a Guils Fontanera. Als qui l’octubre passat vau poder gaudir d’aquest entorn, no us calen gaires paraules, i per als qui no, no torneu a desaprofitar l’oportunitat de trepitjar un dels terrenys més singulars del nostre estimat Pirineu.

Diumenge: Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos. Mapa nou de Bellver de Cerdanya, un dels pobles més entranyables de la Baixa Cerdanya. Hi destaca el centre històric, amb un entramat urbà amb carrerons, porxades, escales i desnivells moderats, que es mereixia una cursa com la que estem preparant.

I com sempre, pensem en tothom i tant dissabte com diumenge, organitzem curses populars per a totes les edats i nivells.

Dos dies amb dos tipus de cursa d’orientació ben diferents que us faran xalar d’allò més. Us hi esperem. No us ho deixeu perdre!

Més info al web

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook