Properes curses

22novembre

Gurb, 19 de novembre

Biel Ràfols i Ampa Gil guanyen l’última prova de la Copa Catalana d’orientació

Gurb, 19 de novembre
 

Més de 400 corredors van participar, el passat diumenge a Gurb, en l’última prova del 2017 puntuable per a la Copa Catalana d’orientació. La cursa, organitzada per la secció d’orientació de la Unió Excursionista de Vic, va disputar-se en format de mitja distància en un mapa 100% nou que va ser cartografiat per l’ocasió.

La cursa passava per diferents zones en les quals s’havia de combinar parts tècniques amb trams físics, com va ser el dur esprint final. Les distàncies, aparentment curtes, van sorprendre els corredors i només els primers complien els temps reglamentaris.

Els guanyadors, en categoria elit, van ser Biel Ràfols i Ampa Gil, seguits d’Eloi Martí i Marta Sánchez i en l’últim esglaó del podi Sergi Oliveras i Annabel Valledor. 

Homenatge a Carles Mundó i els presos polítics ...

 

Posted in Orientació a peu

16novembre

Actualitat FEDO

Compartim amb vosaltres informació rellevant de la FEDO relativa a:

CAMPO DE NAVIDAD

CONCENTRACION REYES 2018

CRITERIOS DE SELECCION 2018 (sólo O-PIE)

13novembre

VII Rogaine d’Orientació Serralada Litoral

2 de desembre

Ja s’han obert les inscripcions per apuntar-se a la setena edició de la Rogaine d’Orientació Serralada Litoral – III Trofeu Iñaki Pérez, que el pròxim dissabte 2 de desembre, el Club Esportiu Farra-O celebrarà a Òrrius (Maresme). Aquesta prova, que tancarà el calendari de la Copa Catalana i la Lliga IbeRogaine, es presentarà en el format habitual de 6 hores, però l’organització també n’ha planificat un de caire popular de 3 per fer conèixer l’esport de l’orientació a gent de totes les edats.

Inscripcions obertes en aquest enllaç

La Rogaine és una modalitat esportiva de les curses d’orientació on els participants han de desplaçar-se a peu, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació possible passant per uns controls establerts prèviament per l’organització en un temps màxim i un ordre lliure. Els corredors disposen d’un mapa on hi ha impresos tots els controls i el seu valor. No tots els controls valen els mateixos punts, això dependrà de la dificultat física i/o tècnica per trobar-los.


Posted in Rogaine

07novembre

Calendari FEDO i normes O-PEU temporada 2018

La FEDO ha publicat les normes de la temporada 2018 per curses O-Peu i Sprint:  Normas de la Liga Española de O-Pie y la Liga Española de Sprint

També han deixat publicat el calendari esportiu, amb 12 proves O-Peu, 5 Ultrascore, 5 de MTB-O i 6 Raids d'Aventura.
[12 3 4 5  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook