Anunci
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Calendari Raids

Raids d'Aventura

30octubre

David Tarrés guanya la Basque Expedition Race

David Tarrés guanya la Basque Expedition Race
El cap de setmana del 15 d’octubre es va celebrar a les localitats de Valdegovia i la de Gaubea, la Basque Expedition Race. Aquesta segona edició de la mítica prova va resultar ser en format de tres de dies. Els participants van tenir la possibilitat de veure un dels paratges més bonics del País Basc en unes condicions excepcionals.

Posted in Raids d'Aventura

15setembre

Ell raid verd 2018 ja és història

Ell raid verd 2018 ja és història
En aquesta edició hi va haver 3 categories: dues amb dos dies de durada (elit i aventura) i una categoria popular (open) amb una durada de 5h.

En les categories elit i aventura el recorregut va ser molt similar, intercanviant l’ordre de les seccions per facilitar la logística i variant la distància a recórrer.

Posted in Raids d'Aventura

20novembre

Darrera prova de la temporada oficial 2016: Raid d'aventura FARRADURA

Ahir, dissabte 19, el club FARRA-O ens va deleitar amb el seu primer Raid d'Aventura FARRADURA.

Com ja ens tenen acostumats, l'organització del club Farra-O va ser impacable, vam gaudir d'uns traçats molt tècnics on l'estratègia tenia una gran importància, i plagats de proves especials per "rascar" algun puntet afegetit. Per acabar, una espectacular butifarrada amb patates al caliu. Ja tenim ganes de repetir l'any vinent.

Tot i que encara queden algunes curses populars fins... final d'any, ara si que podem dir que ha finalitzat la temporada oficial 2016 de Curses d'Orientació a Catalunya.

El proper any, la temporada començarà molt aviat, al gener amb la tradicional rogaine Wildboard i una cursa de Cassà. Us esperem a tots!.

Posted in Raids d'Aventura

28abril

II Raid d'Aventura del Catllar

II Raid d'Aventura del Catllar
Aquest passat dissabte 23 d'abril es va celebrar la segona edició del Raid d'Aventura El Catllar, puntuable per la Copa Catalana de Raids FCOC 2016 i pel Rànking Raider Catalunya, amb gran èxit de participació. Organitzat pel Club Montsant Orientació i potenciat Aire Lliure Activitats Outdoor, amb l’inestimable ajuda de l’Ajuntament del Catllar, ha donat a conèixer l'entorn de la població del Catllar, el prelitoral Tarragoní i el Baix Gaià.

Posted in Raids d'Aventura

[12 3 4  >>  
Ets aquí:   RaidsNoticies Raids
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook