Properes curses

07maig

Podi mundial per a la Judit Ravell - coneixem-la millor!

Podi mundial per a la Judit Ravell - coneixem-la millor!
Judit Ravell és una jove promesa de l'orientació catalana membre del club Montsant. Durant els passats campionats del món escolars celebrats a Estònia va aconseguir una 3a posició a la Mitja distància. Li fem un seguit de preguntes per a conèixer-la millor:
1) Primer de tot, com vas començar amb l'orientació a peu? 
Vaig començar perquè la meva mare en feia. El primer que recordo són els correxics. 

2) A part de l'orientació, practiques algun altre esport? Podries explicar-nos algun fet rellevant que hagis assolit en aquest esport?
Fins l'any passat estava en un equip de bàsquet escolar, i aquest any faig atletisme. 

3) Tornant a l'orientació, quan et vas proposar participar en campionats a nivell internacional i què vas fer per a assolir-ho? Entrenaments, competicions...
A l'estiu passat, per primer cop, vaig participar en una competició i entrenaments internacionals a Sèrbia. Després d'això, amb una companya d'orientació, ens vam assabentar que hi havia el WSCO. Les classificatòries eren varies Lligues Espanyoles i vam decidir anar-hi, per poder entrar a la selecció. A les vacances de Nadal vaig participar al Campo de Reyes, a Cuenca, on vaig gaudir d'una setmana d'entrenaments. 

4) Quins objectius t'havies proposat pel WSCO 2019?
Conèixer a corredors de la meva edat d'altres països.
Aprendre i gaudir de l'orientació en un altre tipus de terreny.
Intentar quedar entre les 15 primeres.

5) Com va ser el procés d'assabentar-te que havies quedat 3a del món? Quines sensacions vas sentir?
Quan vaig acabar la cursa anava primera, però jo ja sabia que encara quedava gent per a arribar. Tot i així era conscient que havia fet una bona cursa. La primera alegria que vaig tenir va ser haver guanyat a les espanyoles del meu equip. Quan van arribar totes les corredores i vaig veure que havia quedat 3ª, em vaig sorprendre i em vaig posar molt contenta! En realitat, no vaig ser conscient d'aquesta bona posició fins que vaig pujar al podi.  

6) Quins són ara els teus pròxims reptes? Quin és el següent campionat on et podrem seguir?
Actualment continuo anant a les Lligues Espanyoles, per intentar classificar-me per l'EYOC (European Youth Orienteering Championship). Aquest any es celebra durant l’estiu a Bielorússia.

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook