Properes curses

19febrer

Trofeu Ciutat de Tarragona - 2a cursa de copa d'orientació a peu

Trofeu Ciutat de Tarragona - 2a cursa de copa d'orientació a peu
Al voltant de 400 corredors i corredores van participar a la 2a prova de la Copa Catalana dOrientació a Peu 2019 i 13a edició del Trofeu Ciutat de Tarragona d'Orientació.

El Montsant Orientació va voler celebrar els seus trenta anys a un dels primers terrenys de l'orientació catalana: el Pont del Diable, un parc ecohistòric als afores de Tarragona, l’atractiu principal del qual és l'aqüeducte romà de les Ferreres, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, dins el conjunt arqueològic de Tàrraco.
Pel caràcter semiurbà del terreny, el Montsant va organitzar el cap de setmana anterior una trobada amb els seus socis per netejar de brossa i residus la zona de competició. Amb aquest tipus d'accions es vol anar un pas més enllà amb el compromís d'intentar minimitzar l'impacte mediambiental d'una cursa d'orientació i aconseguir que l'ús d'un determinat terreny pugui suposar fins i tot una millora.

La cursa, de llarga distància, es va caracteritzar per uns traçats orientats a aprofitar al màxim un mapa molt condicionat per les zones poblades i per la densitat de la vegetació. El resultat va ser més que satisfactori, amb uns recorreguts que van saber equilibrar l’exigència física i tècnica en totes les categories.

Tommi Juhani Tölkkö (BO) i Marta Bruns (Aligots) van ser els millors a la categoria absoluta.

Aquí podeu consultar tots els resultats.

La pròxima cita amb la copa catalana serà el 31 de març a Prats de Lluçanes, on es disputarà el Campionat de Catalunya de Relleus.

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook