Properes curses

01febrer

2a CURSA DE COPA CATALANA A PEU 2019 AL PONT DEL DIABLE (TARRAGONÈS)

2a CURSA DE COPA CATALANA A PEU 2019 AL PONT DEL DIABLE (TARRAGONÈS)
El diumenge 17 de febrer, de la mà del Club Montsant Orientació, arribarà la segona prova de la Copa Catalana d’Orientació a Peu 2019.

Per celebrar els 30 anys de la seva fundació, el Montsant us proposa tornar a un dels primers terrenys de l’orientació catalana amb un mapa actualitzat el 2018.
La cursa tindrà lloc a l’entorn del parc ecohistòric del Pont del Diable, dins dels termes municipals de Tarragona i els Pallaresos (Tarragonès), que inclou l’aqüeducte de les Ferreres dins el conjunt arqueològic de Tàrraco declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000.

Us espera una cursa de llarga distància en un terreny de bosc típic mediterrani amb diferents graus de penetrabilitat i una generosa xarxa de corriols i camins, desnivells moderats i abundants construccions de pedra seca i petits tallats fets per l’ésser humà.

Els traçats alternaran zones més ràpides, similars a un esprint urbà, amb trams en què serà difícil progressar i mantenir el rumb a causa de l’alta densitat de la vegetació. Haureu de llegir correctament els verds i mantenir alt el nivell de concentració durant la cursa.

La prova constituirà també la 13a edició del Trofeu Ciutat de Tarragona i comptarà amb circuits d’iniciació per a corredors no experimentats, tant per adults com per a infants.

I en acabar, el Club Montsant Orientació oferirà un pica-pica per a tots els assistents i possibilitat de fer una calçotada (també amb menú infantil), que haureu de reservar a través de la pàgina d’inscripcions de la FCOC.

INSCRIPCIONS OBERTES fins al 08/02/2019 a www.orientacio.cat.

Tota la INFORMACIÓ i les NOVETATS al web de la cursa i al Facebook del Club.

Us hi esperem!

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook