Properes curses

18gener

1a cursa de Copa Catalana a Peu al Massís de les Cadiretes

La temporada 2019 de CCPeu s’estrena amb una cursa a Sant Feliu de Guíxols

1a cursa de Copa Catalana a Peu al Massís de les Cadiretes
El club Aligots donarà el tret de sortida a la temporada d'orientació a peu amb una cursa celebrada en terres gironines. La cursa es disputarà en un terreny ple de pistes, camins i corriols, on predomina el bosc mediterrani amb diferents graus de penetrabilitat (retalls de mapa a la notícia).

 Situat al massís de les Cadiretes, dins del terme municipal de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), espai natural format per petites elevacions de relleu granític que entra en continuïtat amb la marina de la Selva i separa la plana selvatana del mar. Els vessants marítims d'aquest massís baixen sobtadament fins al mar amb una costa rocosa alta i escarpada, molt abrupta i sotmesa a la dinàmica de les aigües marines. El conjunt d'aquest massís constitueix una àrea natural de valors geològics, botànics i paisatgístics excepcionals. Ateses les característiques del massís litoral, aquest espai augmenta el seu interès per mantenir en bon estat de conservació una àrea prou extensa de costa. Cal assenyalar la singularitat geològica i paisatgística d'algunes formacions característiques del massís, com els blocs granítics.

 

Precisament, la característica més importants del mapa és la nombrosa presència d’elements de roca, que ha fet necessària la seva generalització seguint la normativa ISOM 2017 segons la qual l’altura mínima és d’un metre. De manera que es poden trobar alguns murs de pedra seca d’alçada inferior que no estan representats al mapa.

 

Tots aquests detalls de mapa es poden observar als retalls de mapa.

 

Per a més informació, consulteu el web!

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook