Properes curses

17gener

Concurs de fotografia 2019

Concurs de fotografia 2019

Torna el concurs de fotografia amb la seva 2a edició!

De ben segur que molts de vosaltres ja tindreu moltes fotografies fetes, es tracta que comenceu a pensar quines seran les que penjareu al CONCURS de FOTOGRAFIA 2019!

Com funciona el concurs aquest any?*

El concurs tindrà lloc a través d'Instagram. S'han creat diverses categories i cada persona podrà participar amb una fotografia en cadascuna de les categories**. Els hashtags de les diferents categories són els que es mostren aquí sota. 

  • #concursfcoc2019_equips
  • #concursfcoc2019_postureo
  • #concursfcoc2019_encursa
  • #concursfcoc2019_paisatge
  • #concursfcoc2019_catalans

Més informació sobre les categories la trobareu al document adjunt. 
A més, hi ha una modificació important en la normativa respecte l'any anterior: la persona que pengi la fotografia al seu compte d'Instagram ha de ser l'autora de la fotografia. Per tant, participant al concurs i fotògraf han de ser la mateixa persona.
* Per a més informació sobre les bases del concurs, consulteu el document adjunt.
** La informació sobre els criteris que han de complir les fotografies per a formar part de cada categoria es troba al document adjunt.


Quines són les dates a tenir en compte?

Les fotografies les podeu començar a penjar des de ja! Si encara no en teniu cap, no patiu, teniu fins el dia 25 de novembre a les 23:59 per a fer-ne i penjar-les a Instagram.

El dia 8 de desembre, coincidint amb la festa final de la FCOC a Aiguafreda, es repartiran els premis del concurs.


Premis?

Es donarà premi a la millor fotografia de cada categoria. S'escolliran mitjançant un jurat que serà presentat abans del termini de penjar fotografies.

Moltes gràcies a tots els que ja vau participar en l'edició anterior i als que no ho vàreu fer, no dubteu en apuntar-vos aquest any! Sobretot, estigueu conectats a les xarxes socials per a anar veient totes les fotografies del concurs que es pengin.

Enllaç al document

Comissió de Comunicació de la FCOC

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook