Properes curses

19desembre

Resum de l'Assemblea General Extraordinària 2018

L'entorn de la Torre Mossèn Homs a Terrassa, ha estat l'escenari - aquest dissabte 16 de desembre - d'una nova edició de la Festa FCOC. Uns 200 orientadors i orientadores han participat de la cursa organitzada enguany per la Unió Excursionista de Sabadell.   
La Festa s'aprofita des de fa uns anys per allotjar l'Assemblea General Extraordinària, que ha començat amb la benviguda del President destacant la bona salut de l'orientació catalana, tot i les dificultats degudes a la infradotació econòmica, parlant tot seguit les accions que es duen a terme en l'organització del World Rogaining Championship 2019 que es celebrarà el mes de juliol a la Molina i que es presentarà el 18/12 en roda de premsa convocada pel Secretari General Gérard Figueras, on intervindran el president JM Dedeu, Raquel Font per part del Comitè organitzador i l'Albert Herrero, campió del món. S'ha posat en valor la feina feta per en Pau Llorenç, el Director Tècnic que està permetent una millora qualitativa tant substancial que es pot parlar d'un abans i un després. 
Fet i fet, s'han aprovat per unanimitat totes les propostes presentades per la junta: els pressupostos pel 2019; els nous preus de les llicències, carnet de lleure i inscripcions per la temporada vinent. També s'ha ratificat la modificació del Reglament de Competició O-peu, deguda a la incorporació de les categories veteranes H/D-60 i de la competició de relleus mixtes esprint i s'ha donat el nom del nou responsable de mtbo (modalitat que compta amb una campiona,del món, la Mònica Aguilera) en Xavi Torras, amb l'ajut d'en Jordi Sales. 
L'Assemblea ha servit també per ressaltar la magnífica tasca de la Comissió de Comunicació (ComCom), creada fa un any, havent assolit amb solvència els objectius inicials, comptant amb un bon seguiment a les xarxes socials (prop de 600 seguidors a Instagram i a Twitter i més de la meitat a a Facebook. Cal ressenyar la reactivació del concurs fotogràfic anual, ara a través d'Instagram.
Finalment s'ha parlat del relleu del president i vicepresident que van agafar-lo de la nau d'en Carles Loré fa ja prop de 9 anys, i que junt amb els companys de Junta hem afrontat la renovació de gaire totes els càrrecs responsables que tant i tant han fet pel nostre estimat esport. Engresquem i animen a seguir endavant, i més quan ho deixarem amb unes molt bones perspectives, gràcies sobretot a comptar amb un col.lectiu orientador que excel.leix en tot i sobretot amb els qui col.laboren de forma tant altruista com efectiva: Benet Totusaus, seleccionador, Narcís, Pou i equip confeccionant el calendari,... 
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook