Properes curses

05desembre

Seleccions i Tecnificació FCOC 2019

Des de la FCOC presentem de forma oficial les seleccions i grups de tecnificació que representaran a Catalunya en la pròxima temporada 2019. La intenció d'aquest document és agrupar totes les actuacions de selecció i tecnificació que es realitzaran dins del marc de la Federació, especificant les diferents actuacions i els criteris per participar en cadascun dels diferents grups, oferint també una clara progressió per als i les esportistes que vulguin iniciar o seguir amb el seu camí en les curses d'orientació.


En els diferents apartats hi podem veure tant seleccions absolutes com grups de tecnificació i promoció. I alhora aquest any i com a novetat hi trobareu l'entrada de la nova selecció de Rogaine!

És important reconèixer en quin dels diferents grups es pot participar, en funció de l'edat, i tenir en compte les proves de selecció que s'hi presenten per a poder-hi participar. Tot i així, prèviament s'ha de realitzar la inscripció en el qüestionari que es presenta en el mateix document, per a poder rebre tota la informació especifica durant la temporada. 

Aquest document va relacionat també amb els pressupostos de la FCOC que es presentaran en la pròxima assemblea del dia 15 de desembre, on tothom qui ho desitgi podrà veure les partides que es dedicaran en cadascuna de les diferents actuacions d'aquests grups i seleccions. 

Tot i així, de ben segur que necessitarem de les aportacions tant dels diferents clubs com de totes aquelles persones que vulguin aportar per a seguir fent créixer aquest esport. Per tant us animem a participar en totes les concentracions, competicions i seleccions que us motivin i a seguir-nos fent arribar totes aquelles peticions que cregueu necessàries, per a seguir millorant per a les pròximes temporades!

Enllaç al document

 

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook