Properes curses

03desembre

Els orientadors Biel Ràfols i Mar Serrallonga es proclamen campions de Catalunya d’esprint

Els corredors Biel Ràfols i Mar Serrallonga, del Club Orientació Catalunya (COC) i de Go-Xtrem, respectivament, es van adjudicar el Campionat de Catalunya d’Esprint que es va celebrar ahir diumenge a la localitat selvatana de Tossa de Mar. La competició, organitzada pel Club Esportiu Farra-O, va registrar més de 300 participants que no es van voler perdre la fase classificatòria disputada pel matí i la final de la tarda.
En la categoria elit masculina, a només 10 segons per darrera de Ràfols es va classificar Pau Llorens del Club Orientació Berguedà, mentre que Quim Solé del COC va quedar tercer a una distància més significativa que els seus contrincants. En la categoria elit femenina, Mar Serrallonga va aconseguir una victòria plàcida, i darrere seu van classificar Marta Palau, del COB, i Anna Illa, del COC.

Aquest campionat ha assolit un gran nivell de participació, amb orientadors provinents d’arreu del país que van acabar molt satisfets amb el mapa i els traçats que l’organització havia preparat al recinte emmurallat de Tossa de Mar tant a la prova classificatòria com a la gran final.

Podeu consultar els resultats finals i parcials a http://esprinttossa.farra-o.cat/p/classificacio.html.

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook