Properes curses

03desembre

Última cursa de l'any a Sabadell i festa FCOC

Aquesta temporada la Festa de La FCOC la organització la UES. Per fer-ho s’ha recuperat un mapa que va quedar inutilitzat per la forta ventada de fa 4 anys. En l’actualització del mapa ja s’ha fet servir la normativa ISOM 2017.

És un terreny que està al mig de les dues capitals del Vallès Occidental. Té la particularitat de rodejar un camp de golf. Els orientadors trobaran una bona xarxa de camins i corriols de diferent mida, així com zones de conreu, i boscos de diferent penetrabilitat però en els que les pluges d’aquesta tardor ha fet créixer molt el sotabosc. 

Hi haurà 4 circuïts, els clàssics de totes les populars, un C1 pels més experts i que els hi agradin les curses més llargues, un C2 per gent que ja ha fet orientació, però que prefereix les curses més curtes i dos circuïts per iniciar-se en aquest esport, un C3 per els adults i un C4 d’iniciació 

infantil.

S’aprofitarà la organització de la cursa per celebrar una assemblea de la FCOC abans de les curses. I un cop aquestes finalitzin es procedirà a lliurar els premis als guanyadors de la Copa de Catalana de 2018 de les diferents categories i modalitats. Per acabar la FCOC ens té preparat un pica-pica on podrem comentar totes les anècdotes de aquesta temporada.

Web

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook