Properes curses

16novembre

Campionat Catalunya Esprint 2018

Campionat Catalunya Esprint 2018
En el marc del Trofeu Costa Brava 2018, que se celebrarà el proper cap de setmana de l'1 i 2 de desembre, el Club Esportiu Farra-O organitzarà el Campionat de Catalunya Esprint.

Per tal de completar aquest cap de setmana, els companys del Go-Xtrem organitzen un Rogaine Popular al mapa compartit de Pals. Dunes i camins infinits us faran trencar les banyes a l'hora de triar la ruta idònia per aconseguir més punts en tres hores.

El Campionat de Catalunya Esprint es durà a terme a la vila de Tossa de Mar, comarca de la Selva, a tocar de les comarques del Baix Empordà i Gironès. Tossa de Mar limita amb els municipis de Lloret de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella, Llagostera i Santa Cristina d'Aro. Sent una de les poblacions més emblemàtiques de la Costa Brava, el seu casc antic emmurallat farà les delícies dels corredors. Des del club esperem que el mapa nou, fet per a l'ocasió, estigui a l'alçada de les vostres expectatives.El Campionat de Catalunya Esprint, puntuable per la Copa Catalana 2018, constarà d'una cursa Classificatòria i d'una cursa Final. D'acord amb la normativa FCOC, la cursa classificatòria serveix per determinar els corredors que poden optar a podi del Campionat de la següent manera: 60% dels corredors millor classificats a la Classificatòria, amb un mínim de 5; sempre que hagin fet la cursa correctament (corredors sense mp, dsq, dnf, dns, ..). La resta podran córrer la cursa Final però sense opcions a podi. Per Copa Catalana només puntuarà la cursa Final, independentment dels resultats a la cursa classificatòria.

La zona de competició es limita al centre de la població de Tossa de Mar (1 km²). La part més interessant del terreny correspon a la Vila Vella, el recinte emmurallat de Tossa, amb carrers estrets empedrats i sinuosos, escales, petites places, jardins, passos inferiors, muralles... i el turó del Far, on hi ha una zona enjardinada amb un petit bosc de bona penetrabilitat i alguns corriols. Tot i que el centre de Tossa és força pla, la zona de la Vila Vella i el Far presenten desnivells moderats.

Mapa nou, elaborat per Juan Francisco Sánchez (Mapeando) el setembre de 2017 amb normativa ISSOM, escala 1:4000 i equidistància entre corbes de nivell de 2.5 metres. El mapa ha estat actualitzat durant la tardor de 2018 per Eduard Garcia.

Web: https://farra-o.us19.list-manage.com/track/click?u=f9f848154513596baa7136870&id=8d26dfa00a&e=018a1b7606

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook