Properes curses

07novembre

Podis dels joves catalans al Campionat d'Espanya Escolar

Or infantil i bronze cadet al CEEO de seleccions autonòmiques a La Corunya

Podis dels joves catalans al Campionat d'Espanya Escolar
Durant el pont de l’1 de novembre la selecció catalana escolar Cadet i Infantil han participat a La Coruña al Campionat d’Espanya Escolar de seleccions autonòmiques amb uns grandíssims resultats.
La selecció infantil estava formada per: Clara Mirabet (COC), Judit Ravell (Montsant-O), Clara Virgili (GO-XTREM) i Lídia Grau (UEVic) en fèmines i Bernat Ledesma (Xino-Xano), Bernat Seuva (UEVic), Martí Pou (Aligots) i Ernest Pou (Aligots) en masculí.

L’equip cadet estava format per: Clara Monge (COC), Laura Torras (COC), Eulàlia Estiarte (COC) i Paula Padilla (Aligots) en femení i Roger Virgili (GO-XTREM), Eric Loré (COC), Andreu Grau (UEVic) i Jordi Moragas (UEVic) en masculí.

Els equips estaven entrenats pels tècnics Sergi Oliveras, Laura Baus, Quim Solé i Roger Solé.

La competició estava dividida en tres proves, divendres mitja distància, dissabte la llarga distància i diumenge la prova dels relleus mixtos.

Les dues primeres proves es van realitzar en zones semiurbanes, que permetien ritmes molt ràpids i on les eleccions de ruta s’havien de decidir ràpidament si no es volia perdre temps. A més a més, la cursa de divendres va ser retransmesa en directe per La Liga Sport, us deixem l’enllaç per si ho voleu veure: https://www.youtube.com/watch?v=tUdWMDeFXkg

La selecció va arribar als relleus de diumenge líder en categoria infantil i tercers en la categoria cadet. Els relleus mixtes es van realitzar per Ciudad Vieja, sota una fina pluja que va caure durant bona part del matí. Van ser uns traçats molt divertits i que van aconseguir donar a la cursa l’emoció i els nervis que la prova mereixia. Finalment, amb un segon lloc infantil i una sisena posició cadet vam aconseguir mantenir les posicions que teníem en la classificació final.

Destacar el tercer lloc individual de Roger Virgili a la categoria Cadet.

Des de la federació volem felicitar a tota la selecció pels seus resultats, èxits i comportament, així com a la resta de seleccions que van participar del campionat.

En el següent enllaç trobareu tots els resultats del CEEO 2018: RESULTATS CEEO 2018

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook