Properes curses

07novembre

Gran participació en els Dos Dies del Berguedà

• En els Dos dies del Berguedà es van disputar els campionats de Catalunya de Relleus Mixtos i Nocturn, i una cursa de la Copa Catalana de Mitja Distància

Gran participació en els Dos Dies del Berguedà
El cap de setmana del 3 i 4 de novembre, unes 380 persones van participar a les curses d’orientació dels Dos Dies del Berguedà organitzades pel Club Orientació Berguedà (COB) a Sant Corneli de Cercs - El Jou.

El dissabte 3 es va celebrar el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos en format esprint amb el centre de competició al davant del Museu de les Mines de Sant Corneli. Un total de 55 equips formats per 4 orientadors van córrer pels carrers de la colònia minera amb el so de la sirena de mina com a tret de sortida. Paral·lelament, també es va fer un esprint popular en format individual.
Després d’un ajustat resultat, el COC (Club Orientació Catalunya) va aconseguir més podis en el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos. En la categoria sènior es va proclamar campió, a quasi un minut respecte als equips del GO-Extrem i els Aligots, que van creuar la meta a pocs segons de diferència en segona i tercera posició, respectivament. En la categoria de veterans, els guanyadors van ser els de l’UE-Vic, seguits dels Xinoxano Orientació i el COC. I, en les categories cadet, júnior i màster, els equips del COC es van imposar també sobre la resta.

Al vespre es va dur a terme el Campionat de Catalunya Nocturn, amb uns 200 participants. Els primers a sortir en massa van ser les categories més joves i, un cop va fosquejar del tot, es va donar la sortida a la resta de categories. Va ser una cursa exigent que es va veure alterada per la desaparició de dues fites, fet que va provocar que s’hagués d’invalidar el campionat en algunes categories.

Finalment, diumenge 4 de novembre, acompanyats pel bon temps que hi va haver durant tot el cap de setmana, es va córrer la cursa de Copa Catalana de Mitja Distància als boscos del Jou. Amb el global dels resultats d’aquesta cursa i de la nocturna del dia abans, es van proclamar els guanyadors dels Dos Dies del Berguedà.

Van ser tres curses, amb formats totalment diferents, que van suposar un gran repte organitzatiu per al club. Es van haver d’afrontar alguns entrebancs i prendre decisions difícils que, d’acord amb el comitè de competició, es van intentar resoldre de manera justa per a tots els corredors. Tots els resultats i aclariments els podeu trobar a www.cob.orientacio.cat.

El COB vol agrair la col·laboració del Jou i del Museu de les Mines de Cercs per l’ajuda i la contribució en els premis. Així mateix, vol destacar que els Dos Dies del Berguedà no haurien estat possibles sense la implicació de totes les persones que van ajudar en l’organització i la bona resposta dels participants. A tots, moltes gràcies!

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook