Properes curses

31octubre

XXII Trofeu 2 dies dels Pirineus – Guils Fontanera

XXII Trofeu 2 dies dels Pirineus – Guils Fontanera
Cap de setmana esplèndid a Guils en la 22a edició del Trofeu 2 dies dels Pirineus! 

Uns 400 participants van poder gaudir d’una meteorologia favorable, terrenys atractius, traçats ben pensats i preparats...

Quines ganes teníem els orientadors i les orientadores de tornar a trepitjar aquest mapa! I, per les impressions viscudes, quin gran plaer haver-ho pogut fer i gaudir de la seva singularitat!
No gaires vegades la majoria de corredors i corredores, tot i la seva sort dispar en els resultats, acaben tenint la mateixa sensació: «Que bé que m’ho he passat!»
Dissabte: cursa de llarga distància. Terrenys majoritàriament coneguts (tot i que no s’hi corria des de feia temps) amb algun tastet de terreny nou. Temps dels guanyadors propis d’una llarga.
Diumenge: cursa de mitjana distància. S’esperava amb ganes, i... quina sorpresa! «Quantes pedres!», «On carai soc?», «Quant de temps estic perdent (o guanyant!)»... Segur que aquests eren alguns dels pensaments dels competidors o competidores dels diferents clubs. Els temps en aquesta segona etapa van ser molt irregulars, i els canvis en la classificació general van ser majoritaris.
En les categories absolutes els guanyadors van ser els corredors del COB, Amparo Gil Brotons i Pau Llorens Caellas, els quals van poder mantenir la 1a posició del primer dia quedant primers també en la cursa de mitjana distància.
Esperem que hagueu gaudit d’aquest cap de setmana  a Guils Fontanera. Us esperem la temporada vinent!
Ah! I la temporada no ha acabat! No us deixeu vèncer pel fred de tardor i animeu-vos a córrer al Berguedà, Girona, Tossa...
Gràcies i ens veiem pel bosc!

Resultats aquí

Club XINO-XANO ORIENTACIÓ

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook