Properes curses

18octubre

XXIIè Trofeu 2 dies dels Pirineus – Guils Fontanera

XXIIè Trofeu 2 dies dels Pirineus – Guils Fontanera
El proper cap de setmana 20 i 21 d’octubre, el club XINO-XANO ORIENTACIÓ organitza la 22a edició dels 2 Dies dels Pirineus, una prova clàssica en el calendari de curses d’orientació de la FCOC.
Aquest any l’esdeveniment torna, després d’uns quants anys, a un entorn immillorable per a la pràctica del nostre esport: Guils – Fontanera, a la Cerdanya.

Per raons mediambientals (és un entorn amb un gran valor paisatgístic amb una flora i una fauna a preservar) ja fa unes temporades que el club no havia pogut organitzar les seves tradicionals curses en aquest espai. Però aquest any el Xino-Xano ha recuperat Guils i, a més, ampliant mapa! Una extensa zona (més de 3Km2!) cartografiada aquest estiu amb l’objectiu que gaudiu trepitjant un terreny fantàstic: la zona nord del mapa (clarament diferenciable) és un terreny molt tècnic amb molt de detall en elements i corbes de nivell. La orografia irregular i amb molts elements faran entretingudes i atractives les curses d’aquest cap de setmana. Us ho assegurem: la vostra tècnica es posarà a prova.

Dissabte dia 20, cursa de llarga distància, en la qual ja tindreu oportunitat de trepitjar zona nova; i diumenge 21, cursa de mitja distància, la qual es correrà en la nova zona cartografiada.

Us espera en un entorn d’alta muntanya (1800 – 2300), un mapa amb zones inèdites i molt tècniques que asseguraran un cap de setmana ben interessant, i que de ben segur no deixaran ningú indiferent. 

Us hi esperem. No us ho deixeu perdre!

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook