Properes curses

19octubre

Nova edició dels Dos Dies del Berguedà

Nova edició dels Dos Dies del Berguedà
Tindrà lloc el cap de setmana, 3 i 4 de novembre, i estarà format per tres competicions: Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes Esprint, Campionat de Catalunya Nocturn i cursa de Copa Catalana de mitja distància.

Aquesta edició compta amb uns mapes totalment nous, amb els quals es podran descobrir els racons i els entorns boscosos de Sant Corneli de Cercs. Una antiga colònia industrial minera de principis del segle XX cabdal per entendre la història de la comarca.
El dissabte 3 de novembre, es disputarà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes en format esprint. Paral·lelament, també hi haurà una cursa popular per a tots aquells corredors que no vulguin córrer els relleus. A la tarda, es donarà el tret de sortida al Campionat de Catalunya Nocturn. Primer les categories infantils i més entrada la foscor la resta. Perquè siguin més emocionants, ambdues sortides de la tarda seran en massa.
I, l’endemà al matí, diumenge 4 de novembre, es realitzarà la cursa de Mitja Distància pels boscos de Sant Corneli (el Jou).
A totes les proves que s’organitzaran el cap de setmana hi haurà categories populars, aptes per a totes les edats i nivells.

Més informació aquí!

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook