Properes curses

10setembre

Finalitza amb èxit el Campus d’Orientació

Finalitza amb èxit el Campus d’Orientació
El passat cap de setmana, finalitzava el III Campus d’Orientació a Cal Candi (Vilada, Berguedà) després d’una exitosa setmana d’entrenaments i activitats a mans de la FCOC. Hi van participar 90 nens i 12 monitors.

El Campus es va inaugurar amb una cursa organitzada pel club COB a Vilada per a tots els pares i mares, i el primer entrenament per als xiquets que baixava fins al pantà. A més dels mapes de Vilada i Cal Candi, també es van organitzar entrenaments als mapes de Malanyeu i a Sant Jaume de Frontanyà, on, a més de buscar moltes fites, van trobar cabassos sencers de bolets!!! Els nens van poder provar diverses modalitats d’orientació com Raid, Microsprints, Rogaine i Relleus. Vam tenir la sort de comptar amb les xerrades d’en Jordi Sales i d’en Pau Llorens, totes dues molt productives i interessants. I fins i tot va haver un Campionat del Campus on poder posar en pràctica tot l’après fins el moment, on es van imposar la Xènia Ledesma i en Roger Virgili a grans, la Clara Virgili i en Bernat Selva a mitjans, i la Bruna Sanz i en Nil Rovira a petits. L’última nit es va organitzar una bona festa, on tant nens com monitors van fer un seguit d’actuacions d’allò més divertides! El Campus es va tancar amb un Rogaine familiar molt disputat, on pares i fills van poder córrer plegats.

Un Campus s’acaba, però els monitors i directors ja estan preparant el següent. Així que no us ho perdeu l’any vinent si aquest any no hi heu estat presents!

Visiteu el blog del Campus per llegir el diari i veure les fotos: https://sites.google.com/site/campusorientacio/10-imatges-del-campus

 

Posted in Altres

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook