Properes curses

06setembre

Pròximes competicions durant el mes de setembre

Pròximes competicions durant el mes de setembre
S’acaba l’estiu i amb ell les proves internacionals, significa això que ja no hi ha més orientació? NO! Tenim un mes de setembre carregat de competicions tant per als amants de la BTT, els Raids com l’Orientació a Peu.
La primera de les proves del calendari és el RaidVerd. El Club d’Orientació del Berguedà organitzarà des del dia 7 al 9 de setembre una prova puntuable per a la copa catalana de raids d’aventura. Celebrada al municipi de la Perla del Llobregat, permetrà als participants fer orientació, btt, caiac, ascens per cordes, espeleologia o ràpel (a peu i en bicicleta).

Una setmana més tard tindrà lloc la segona edició de la Pedraforca O-Cup, una cita indiscutible al calendari per a tots els orientadors a peu. Dissabte dia 15 es correrà una llarga distància al mapa del Coll de la Trapa. Corrent en un mapa nou al peu del Pedraforca, el diumenge es disputarà el Campionat de Catalunya de Mitja distància. Els clubs BO i UPC prometen oferir un cap de setmana d’orientació esplèndid.

Si crèieu que un campionat de Catalunya ja era molta emoció en un sol mes, només 6 dies més tard la Unió Excursionista de Vic (UEVic) organitza a la població d’Aiguafreda el Campionat de Catalunya de Relleus a peu. Entre murs i un bosc d’alzines i pins, podrem gaudir d’un escenari idoni per a la disputa d’aquest campionat.

Per últim, el dia 23 de setembre el club Aligots organitza una copa catalana de MTB-O a Quart. A més a més dels paisatges de les Gavarres, l’organització posarà a la disposició de tots els ciclistes unes graelles per a que aquells que ho vulguin cuinin carn a la brasa.

No badeu si voleu participar-hi i inscriviu-vos quan abans millor! I per als que no pugueu assistir-hi, l’octubre també oferirà un gran ventall de curses. Consulteu el calendari a la web www.orientacio.cat per a més informació.

Posted in Altres

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook