Properes curses

31juliol

15 dies d’orientació al PNTD

15 dies d’orientació al PNTD
El passat 15 de juliol més de 45 joves de tot el territori estatal van embarcar-se en una nova edició del Plan Nacional de Tecnificación Deportiva (PNTD) Internacional de verano 2018. Entre ells comptàvem amb la presència de 3 catalanes: Lídia Grau Olivé, Judit Ravell Solé i Clara Virgili Serrallonga. Aquest programa pretén promoure l’orientació entre els més joves i donar-los la possibilitat de practicar orientació a diferents llocs d’Europa.
El PNTD d’aquest any va tenir lloc a Sèrbia. El programa començava amb una competició de 5 dies: la Kopaonik open 2018. Aquesta competició prometia ser molt exigent i amb terrenys de dificultat variada. Les tres noies catalanes van aconseguir uns magnífics resultats quedant 2ª, 4ª i 5ª respectivament en la categoria W14. Podeu consultar els resultats en la següent pàgina web: http://kopaonikopen.org/2018/Overall%20results%20Kopaonik%20open%202018.pdf

Un cop s’acabava la competició de 5 dies tocava desplaçar-se cap a la The Cup of Raska i el Kopko-O Camp. Aquí tots el joves van gaudir d’uns últims dies d’entrenament magnífics abans de tornar cap a casa el 29 de juliol.

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook