Properes curses

02juliol

Sol•licitud de curses per a la temporada 2019 (i en endavant)

Voleu organitzar una cursa durant la temporada 2019? Teniu previst una competició important per més endavant? Aquests dies estem en període d'entrada de curses al calendari per Lliga i Copa per 2019, i competicions internacionals pels anys 2019-2024. 

Ara ja podeu fer la sol·licitud a través del següent formulari: https://goo.gl/forms/1KHtFnrjGYEBqWpA3
Coses que val la pena tenir en compte:

- El formulari estarà obert fins a 31 de juliol, moment en el qual es tancarà per començar a confeccionar el calendari. 

- Es poden entrar activitats oficials i populars, malgrat les oficials tenen preferència al calendari. 

- És important complir amb aquest període i evitar arrossegar canvis al llarg de l'any!!

- La incorporació de les activitats oficials al calendari durant aquest període és indispensable per ser incorporades a la Lliga/Copa Catalana i rebre les corresponents ajudes.

- En la mesura del possible cal intentar que les activitats quedin distribuïdes al llarg de l'any per evitar períodes excessivament plens o excessivament buits.

I quan s'acabi el període d'entrada?

A 31 de juliol tancarem el calendari i durant agost i setembre la comissió de calendari farà totes les gestions necessàries pel que fa a coincidències, dubtes, incidències. El Comitè de Competició també treballarà amb les activitats proposades per tal de validar les proves a nivell tècnic. Tot amb l'objectiu de presentar el primer esborrany de calendari a 1 d'octubre.

Que això sigui possible, i com sabeu, depèn també de que faciliteu el màxim d'informació possible sobre les curses que proposeu.

Tingueu també en compte que el nombre d'activitats ens obliga a ser cada cop més restrictius amb els canvis de dates o les noves activitats que entren fora d'aquest període de recepció de curses, per les dificultats d'encaix i pels perjudicis que comporta a les activitats prèviament fixades.

Amb tot, felicitar als clubs per l'esforç fet al llarg dels anys per atendre els terminis i les peticions de la nostra comissió!!
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook