Properes curses

22juny

Circuits Fixes Vall de Boi

Barruera, Durro i Taüll

Avui tenim una molt bona noticia per compartir, i és la creació de 3 nous circuits fixes a la Vall de Boí, concretament a les poblacions de Barruera, Durro i Taüll. 

Trobareu tota la informació i enllaços als mapes a l'apartat de Circuits Permanents de la web: http://www.web.orientacio.cat/lorientacio/circuits-permanents.html

A més, coincidint amb el desenvolupament de la BUFF-MountainFestival els propers 30/6 i 1/7, s'oferiran dos tallers d'iniciació a l'orientació que impartit per orientadors experimentats. 

fixevallboi2 fixevallboi3

 ----->

 

Un circuit fixe o permanent és un troç de territori representat en un mapa d'orientació, a on els controls o fites segueixen la distribució d'un traçat prefixat. Totes les fites estan indicades en el mapa i cada fita disposa d'una pinça o element que permet acreditar la visita del control.

L'objectiu dels circuits permanents és oferir un primer contacte a persones no iniciades en l'orientació, facilitar l'aprenentatge d'aquesta modalitat esportiva, o simplement oferir una activitat de lleure en familia.

El nivell de dificultat i ritme el decideix el propi usuari. El circuit d'orientació no només posa a prova la resistència física sinó també la capacitat de concentració i orientació, i fomenta l'estimació i respecte per la natura.
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook