Properes curses

12juny

Campionat de Catalunya Escolar 2018

Campionat de Catalunya Escolar 2018
Aquest diumenge, 10 de juny, s’ha celebrat a Avià el Campionat de Catalunya Escolar que coincidia amb la segona cursa de la Lliga Berguedà-O (cursa popular). Els protagonistes persones han estat els més de 150 escolars d’arreu de Catalunya, que s’han acostat a la població berguedana per a competir.
Mentre els escolars competien, els adults han pogut gaudir d’una cursa popular on han hagut de demostrar un cop més la rapidesa i l’estratègia per a trobar la millor ruta.

La competició escolar, dividida en categories d’edat, s’ha fet en dues curses: al matí, una cursa de mitja distància i, a la tard, a una de modalitat esprint.

De bon matí, a la cursa de mitja distància els escolars han competit entre camps i boscos dels voltants del poble i també en zona urbana. Tot i les condicions atmosfèriques, la prova s’ha desenvolupat amb rapidesa. , i la pluja no ha deturat els més joves per aconseguir els seus objectius.

A la tarda, la cursa esprint s'ha dut a terme íntegrament dins el poble. Els escolars han sofert la pressió de la cursa ràpida i han gaudit de la diversió d’aquesta modalitat amb un mapa molt complicat.

Els campions de Catalunya de les diverses categories han estat:

Prebenjamí: Paula Soler i Almà / Oleguer Noguera

Benjamí: Ona Pons Caballol / Carlit Tölkkö Valledor

Aleví: Arlet Sales Turró / Miquel Casals Torradeflot

Infantil: Clara Virgili Serrallonga / Bernat Ledesma Buscart

Cadet: Paula Padilla Fernández / Roger Virgili Serrallonga

Enhorabona a tots i totes!

Podeu consultar tots els resultats a http://cob.orientacio.cat/lliga-bergueda-o/resultats/.

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook