Properes curses

Rogaine

01octubre

Campionat de Catalunya de ROGAINE 2019

Campionat de Catalunya de ROGAINE 2019
Organitzada pel COC, Gelida va viure el passat diumenge 28 el Campionat de Catalunya de Rogaine 2019, una cursa de sis hores. A més, des del centre de competició situat al camp de futbol, també es va poder oferir una Rogaine popular de 3H vàlida pel circuït de la Lliga Penedès i una Rogaine popular de 1,5H.

Posted in Rogaine

23setembre

Muntanyes de l'Ordal - Campionat de Catalunya de Rogaine

Muntanyes de l'Ordal - Campionat de Catalunya de Rogaine
El pròxim 29 de setembre el Club d'Orientació de Catalunya (COC) organitzarà la tercera edició de la Cursa d'Orientació de Gelida, amb la incorporació de la primera Rogaine de les Muntanyes d'Ordal, que serà el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE ROGAINE.

Posted in Rogaine

31juliol

World Rogaining Championships 2019

Competició excel·lent, organització immillorable i resultats extraordinaris

World Rogaining Championships 2019
La Molina ha estat l’encarregada d’acollir aquest any el Campionat del Món de Rogaining. Una cita tan important al calendari només podia significar una cosa: corredors d’arreu de món, un nivell de participants altíssim i una organització que havia de demostrar l’experiència organitzant competicions importants. I és que Catalunya ha estat la seu d’esdeveniments importants amb anterioritat com per exemple els Campionats Europeus de Rogaining al 2013 i 2016 sent ambdues proves un gran èxit. Ara era el torn d’anar un pas més enllà i organitzar-ne un a nivell mundial!

Posted in Rogaine

30maig

2n entrenament de rogaine FCOC 2019

2n entrenament de rogaine FCOC 2019
Us presentem el segon entrenament de rogaine que es realitzarà des de la selecció de rogaine de la FCOC per a finalitzar la preparació per al pròxim Mundial de Rogaine de la Molina (WRC 2019). Es realitzarà a Castellar de N’hug el pròxim dissabte 15 de juny de 2019.

En el següent document podeu veure tota la informació de l’entrenament.

Posted in Rogaine

23març

Selecció Catalana de Rogaine 2019 (WRC 2019)

Amb molta il·lusió es vol comunicar els seleccionats d'aquesta 1a Selecció Catalana de Rogaine 2019 de la FCOC que participarà al WRC 2019 (Mundial de Rogaine a La Molina). Enhorabona a tots els participants i als representants de la selecció!

Posted in Rogaine

[12 3 4 5  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook