02abril

Primera Fira dels Esports Federats a Catalunya

Els dies 5, 6 i 7 d'abril la FCOC hi serà present

Primera Fira dels Esports Federats a Catalunya
El primer cap de setmana d'abril de 2013 tindrà lloc la primera fira d'entitats i federacions de l'esport Català al Canal Olímpic de Catalunya. Tres dies d'exhibicions, masters class, actuacions en directe per conèixer les avantatges de estar federat en un esport. 

Més informació a:

http://www.firasports.com/eventos-deportivos/i-fira-esport-catal%C3%A0/


http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=189647&
;idioma=0

Posted in Orientació a peu

21març

Roques encantades - Turons d'Armadans

3ª cursa de Copa Catalana 2013

Roques encantades - Turons d'Armadans

El passat 17 de març, el club Grions GO-XTREM va organitzar la tercera prova de copa catalana de la temporada 2013, amb el suport de l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i del restaurant Coll de Condreu, 

Malgrat el fred i el perill de pluja, més de 400 corredors van gaudir d’uns traçats molt tècnics en un terreny ple de prats llaguissims, fagedes i zona de roques impressionats.

La zona escollida és conneguda com Serra d’Armadans o com Roques Encantades, en un terreny que forma part de tres comarques (Garrotxa, La Selva i Osona), situat  a l'oest de Sant Feliu de Pallerols, al nord de Rupit i a l'est de Pruit.

En les categories èlit, els guanyadors van ser en Marc Serrallonga del club GO-XTREM i en dones la francessa Lea Vercelloti del mateix club.

Posted in Orientació a peu

25febrer

Enquesta BTT-O

Voleu ajudar al nou comité de BTT-O a millorar l'organització de proves d'aquesta modalitat?

Només heu d'invertir 5 minuts en omplir aquesta ENQUESTA.

Posted in BTT-O

22febrer

Jornada de formació de professors a Badalona

El passat dimarts 19 vam celebrar la Jornada de formació de professors de Badalona, amb una vintena de participants.
L'activitat es va desenvolupar en la seva totalitat dins del IES Artur Martorell.

El programa va constar d'una part teòrica, on es va donar a conèixer el funcionament de l'esport de l'orientació i uns petits apunts sobre l'historia del nostre esport ; i una part pràctica al pati del mateix IES. Es va facilitar també informació sobre les activitats de l'ECCO, organitzant primer una activitat dins de la pròpia escola i una activitat posterior en un parc (incidint en la possibilitat de fer aquestes activitats en les seves escoles). També es va informar dels cursos “tira't de cap a l'orientació” que s’han programat a La Molina.

L'ECCO vol agrair la magnifica col•laboració de la directora del IES Artur Martorell i al Consell Esportiu del Barcelonès Nord.

ECCO - Escola Catalana de Curses d'Orientació

Posted in Altres

05febrer

Crònica del 10è. Campionat d’Europa de Rogaine

L’equip Buff Tierra Trágame, guanya l'Europeu

The WBR 2013
(text i fotografies: Felip Gili)

Amb les 12 campanades del migdia 400 rogainers, de 18 països diferents, prenien la sortida des de la Plaça Major de la Llacuna, per intentar fer el màxim de les 63 fites ubicades pels boscos de l’Anoia i l’Alt Penedès. Encara que el bon temps i una nit de lluna plena, podien indicar que alguns equips serien capaços de fer-les totes, el fred i la duresa del terreny, van fer que només el Buff Tierra Trágame, s’atansés al objectiu.

Posted in Rogaine

<<  71 72 73 74 75 [7677 78 79 80  >>  
Ets aquí:  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook