25novembre

Missatge Pro-Seleccions Catalanes

L'Estat propi beneficia l'esport

La FCOC és una de les 66 federacions esportives catalanes que han signat un manifest de suport a la resolució del Parlament de Catalunya en defensa de l'autodeterminació del país. A aquest compromís s'hi ha arribat, bàsicament, per la convicció de les federacions que únicament amb un estat propi, aquestes podrem aspirar a competir internacionalment. (Veieu la noticia a l'enllaç de la UFEC )

En relació a aquest tema, la UFEC i la Plataforma ProSeleccions han demandat el Regne d'Espanya davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans per la sentència del Tribunal Constitucional sobre la Llei de l'Esport de Catalunya. Les parts demandants consideren que aquesta sentència ha estat un nou atac per part de l'Estat espanyol contra l' esport i la societat de Catalunya. La sentència, més política que jurídica, vulnera el dret d'associació i tracta des d'un punt de vista públic els reconeixements de les federacions esportives, que són entitats privades. (Veieu el detall en aquest enllaç de la UFEC 

Considerem que encara ens queda camí per fer, però no hi ha dubte que amb la unitat de l'esport federat català i amb l'acció política necessària,  l'objectiu de representar Catalunya internacionalment és cada cop més aprop.

Més informació a la web de la Plataforma Pro Seleccions.
18novembre

Curs d'iniciació Tècnic/a d'esport (CIATE) de Curses d'Orientació

Barcelona, del 8 de gener al 19 de març de 2013

El programa té com a objectiu facilitar la formació bàsica per a poder realitzar activitats esportives de curses d’orientació en l’àmbit extraescolar, de promoció en els clubs d’orientació, o de voluntariat. El contingut general és de 50 hores, repartides en 15 hores de matèries generals (bloc comú) i 35 de formació teórico-pràctica en les curses d’orientació.

CONTINGUT DEL CURS I INSCRIPCIONS   CURS CIATE

FORMULARI D'INSCRIPCIONS (continua llegint)
15novembre

Campionat de Catalunya de Relleus

S'imposen l'equip masculí del BO i el femení d'Aligots

El passat 11 de novembre es va disputar a Malanyeu (La Nou de Berguedà) el campionat de Catalunya de relleus 2012 organitzat pel Club Orientació Berguedà i que va permetre gaudir als 335 participants d’un fantàstic paisatge de tardor i d’unes condicions perfectes per competir.

La prova, que va ser molt disputada i emocionant, va començar amb una espectacular sortida en massa i va finalitzar donant com a campions sènior els equips del Badalona Orientació, en homes, i l’equip d’Aligots, en dones. El podi masculí el van completar els Xinoxano i els Go-Xtrem, que es van disputar les places en l’emocionant esprint. El podi femení el van completar el COC i el Go-Xtrem.

Posted in Orientació a peu

07novembre

BTT-O a Sant Vicenç de Castellet

el 25 de novembre es celebra la darrera prova de Copa Catalana

El diumenge 25 de novembre de 2012 tindrà lloc a Sant Vicenç de Castellet la darrera prova de la Copa Catalana de BTT-O de la temporada, organitzada per la Secció d'Orientació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC-O). A més, també s'organitzarà una cursa d'orientació popular a peu per equips de 2 a 5 persones amb una durada de 3 hores.
Més informació a la UPC-O.

Posted in BTT-O

30octubre

Convocatòria curs de Controladors (dissabte 24 de novembre 2012)

El Controlador FCOC és una figura necessària per garantir la qualitat de les curses a peu de Copa Catalana. Per la propera temporada 2013, cada Club que organitzi una cursa de Copa Catalana a peu, haurà d'aportar un controlador per una altre cursa de Copa.

CONVOCATÒRIA CURS DE CONTROLADORS FCOC
Professorat: Ferran Santoyo Medina, Jutge Controlador i Tècnic Traçador (FEDO i FCOC) i Event Adviser (IOF).

Dirigit a:
tots els federats FCOC que vulguin aprendre el procès de control d’una cursa, i aquells federats que ja han realitzat el curs i volen refrescar conceptes i mecanismes.

Lloc: Seu FCOC. Rambla Guipúscoa, 23-25. Aula 1r pis. Barcelona

Total: 15 hores previstes.

Inscripció gratuïta a: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. 
(a través del club; indispensable disposar de fitxa federativa vigent)

Data límit d’inscripció: 15 de novembre de 2012.

Places disponibles: 35


PROGRAMA


Posted in Orientació a peu

<<  69 70 71 72 73 [7475 76 77 78  >>  
Ets aquí:  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook