03abril

Entrenament PreCEO Seleccions Catalanes O-Peu 2019

Entrenament PreCEO Seleccions Catalanes O-Peu 2019
El passat dissabte 30 de març es va realitzar a la població de Casserres el 2n entrenament de les seleccions Catalanes d’aquest 2019.
Més de 20 esportistes dels grups de Tecnificació, Selecció Junior i Selecció Sènior de la FCOC van participar en aquesta jornada d’entrenament que va començar amb uns entrenaments multi tècnics en el mapa de Sant Marc de Gironella per a preparar la Mitja distància entre les roques d’aquest bonic indret. Seguidament i ja a Casserres, es va fer una petita

xerrada/col·loqui sobre els mapes, els terrenys i tota la informació de la qual es disposa del campionat d’Espanya, per a fer una preparació tècnica i mental per poder donar la millor versió de cada un dels esportistes. I va concloure amb un recorregut amb dispersions per a

preparar la modalitat de relleu en el mapa de Casserres, també cedit pel Club orientació Berguedà.

Finalment alguns dels esportistes van quedar-se a sopar i a dormir i reduir així les hores de viatge al Campionat de Catalunya de Relleus que es va celebrar a Prats de Lluçanès el diumenge 31.

La valoració és molt positiva, amb molta motivació i ganes d’aprendre i compartir de tots els participants, amb entrenaments en mapes de qualitat i adequats tant per als esportistes com per a la competició per a la qual es realitzava aquest entrenament.

Posted in Orientació a peu

Ets aquí:   Orientació a peuEntrenament PreCEO Seleccions Catalanes O-Peu 2019
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook