federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

L'orientació

COM COMENÇAR?

Per a la iniciació en les curses d’orientació hi ha diferents opcions, però totes elles son útils per a permetre que qualsevol persona pugui conèixer l’esport i practicar-lo, ja que practicar-lo és el millor mestre per aprendre aquest esport.

Els clubs catalans que estan repartits pel territori ofereixen entrenaments, trobades i cursos per a conèixer l’esport i iniciar-se. Per a trobar el que està més prop de la teva localitat pots buscar AQUÍ.

Tots ells organitzen habitualment curses populars, que son competicions locals pensades per a la promoció de l’esport i per acollir a persones que volen iniciar-se en les curses d’orientació. Allà hi trobareu recorreguts adaptats a les vostres necessitats i organitzadors disposats a ensenyar-vos els trucs bàsics. Podeu veure totes les curses en el CALENDARI FCOC. (En les curses oficials també hi ha sempre una cursa popular paral·lela per a iniciar-se.)

Arreu del territori hi ha un seguit de Circuits Fixes d’Orientació, que estan muntats de forma permanent i oberts a que tothom pugui adquirir el mapa per un preu simbòlic i realitzar el seu recorregut, per a poder practicar l’orientació sense la necessitat de cap competició però amb les mateixes característiques. Podeu consultar aquí els diferents circuits fixes que hi ha a Catalunya.

MAPA CURSES CCAT O PEU 2020   MAPA CURSES CCAT ALTRES 2020

 
Ets aquí:   L'orientacióQuè són les Curses d'Orientació?
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook