federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

27març

Davant l’èxit de participació, la FCOC programa una nova edició dels cursos online d’orientació

Un total de 49 persones els han seguit des de casa seva durant el confinament

La propera setmana, la FCOC ha tornat a programar els cursos online d’iniciació que es van fer recentment: cartografia, traçats, sportident i direcció de cursa. Si be aquests cursos estaven programats inicialment de forma presencial, el confinament degut a l’afectació del COVID19 va fer replantejar-los i promoure’ls online amb connexió hangouts. Aquesta nova fórmula ha estat tot un èxit amb 49 inscrits i des de la Federació se’n fa una valoració ‘molt positiva’ explica el seu director tècnic, Pau Llorens.

Posted in Orientació a peu

16març

Assegurances esportives durant l'estat d'Alarma

Els incompliments de les mesures indicades s'entendran com a negligència

La UFEEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) ha emès un comunicat a totes les Federacions catalanes, inclosa la FCOC, on s'indiquen clarament una sèrie de mesures a tenir en compte a l'hora de practicar esport mentre duri l'estat d'Alarma que ha decretat el govern espanyol.

Cal esmentar concretament, les que fan referència a les assegurances esportives i que no tindrien cobertura mentre durin aquestes mesures excepcionals.

Concretament, la UFEC diu:

- Els incompliments de les mesures governamentals indicades es poden entendre com a negligència i, per tant, l'ocurrència d'accidents amb negligència quedarien direcament exclosos de la cobertura de la pòlissa.

- Per tant la responsabilitat final serà de cada federat o federada que incompleixi les mesures establertes en la declaració d'estat d'alarma.

Orientadors/es, sigueu responsables i quedeu-vos a casa!

#JoEmQuedoACasa

14març

Orientadors, us volem a casa! (Cursos Online Gratuits)

Orientadors, us volem a casa! (Cursos Online Gratuits)
Des de la FCOC volem contribuir en aquesta lluita contra el COVID-19 i per això us oferim de forma gratuïta CURSOS de FORMACIÓ INICIAL ONLINE per a tots els federats en aquests dies de confinament. De moment seran 4 opcions amb un límit de 8 participants, els matins de 9.30h a 13h i mitjançant la plataforma Hangouts (Amb opció a ampliar-se).

Traçats (diluns 16) - Cartografía (dimarts 17) - Sportident (dimecres 18) - Direcció de cursa (dijous 19).

Cuidem-nos!
12març

Ajornament de competicions degut al COVID-19

Vàries competicions queden ajornades fins a nou avís

Ajornament de competicions degut al COVID-19
Davant l’extraordinària situació que s’està vivint al nostre territori degut al COVID-19, múltiples competicions en totes les disciplines de l’àmbit d’orientació estan sent ajornades fins a nou avís.

     1)   15/03 - Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes – AJORNAT

     2)   21/03 - Campionat Escolar de curses d'orientació a Sabadell – AJORNAT

     3)   28-29/03 - Raid de Rebost – AJORNAT

     4)   28/03 - Rogaine del Catllaràs – AJORNAT


S’anirà informant sobre l’estat de les competicions a mida que es disposi de novetats!

A tots els clubs que organitzin curses properament i que disposin de notícies en quant a la celebració d’aquestes curses, no dubteu en informar-nos de cara a fer-ne la màxima difusió.

12març

Suspès el Campionat de Relleus Mixtes

Comunicat del club Grions, suspensió del Campionat de Catalunya de relleus mixtes.

Tot i que, fins a última hora, la voluntat del GO-Xtreme, amb el recolzament de la FCOC, ha estat la de mantenir el Campionat de Catalunya de relleus mixtes i la cursa popular, finalment el campus de la UAB ha suspès qualsevol activitat que s'hagués de desenvolupar al campus.

Aquesta mesura, que té efectes immediats, ens ha estat comunicada pel Director responsable d'espais de la UAB seguint les directrius fixades per la Generalitat de Catalunya.

Per tant, tant el Campionat de Catalunya de relleus mixtes com la cursa popular que s'havia de dur a terme el dia 15 de març ha quedat suspesa.

<<  4 5 6 7 8 [910 11 12 13  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook