federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

16abril

Propostes dels clubs en època de confinament

Els clubs catalans d’orientació han organitzat múltiples activitats per fer més amè el confinament

Propostes dels clubs en època de confinament
Acostumats a córrer pel bosc, desplaçaments, entrenaments tècnics i preparació física els corredors/es d’orientació han vist com, d’un dia per l’altre, havien d’estar tancats a casa, com la resta de la població. Tot i el canvi espectacular de rutina, han readaptat el seus costums i, moltes vegades, gràcies als seus clubs, han pogut accedir a un ampli ventall d’activitats que van des dels jocs, lectures, concursos, puzzles, tècnica, confecció de mapes, exercicis de memòria, reptes i sense oblidar en cap moment mantenir una bona forma física.

La majoria de clubs catalans d’orientació han tingut un contacte permanent amb els seus socis, han interactuat entre ells i han omplert les llargues hores casolanes del confinament. A continuació us fem un resum de les principals activitats que han proposat els clubs catalans.

16abril

Cursos Online FCOC finals d'abril i principis de maig!

Cursos Online FCOC finals d'abril i principis de maig!
Degut al present estat d’alarma i el confinament del COVID19 des de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya ens hem vist obligats a suspendre els diferents cursos de formació presencial que teníem programats per aquest abril, maig i juny, englobant cursos d’iniciació, cursos de nivell mig i també el curs de tècnics nivell 1.

Però també hem aprés a reinventar-nos, i degut a l’èxit dels cursos ONLINE, us proposem ara també cursos de nivell mitjà!

14abril

Trencaclosques-O: jocs d'enginy per a tothom!

Si voleu continuar practicant orientació i fent-ho amb els jocs més divertits, estigueu atents a les xarxes per a no saltar-vos ni un joc!

Trencaclosques-O: jocs d'enginy per a tothom!
Durant les següents 3 setmanes, la FCOC ha dissenyat una iniciativa que tracta d'uns jocs d'enginy en el que hi pot participar tota la família. Cada dos dies, a les xarxes socials de la FCOC hi podreu trobar l'enunciat d'un joc. Cada joc serà diferent però sempre amb la mateixa temàtica: orientació! La solució a aquests jocs sortirà al cap de dos dies per a que pogueu comprovar si ho heu fet bé.

Avui comença la iniciativa amb els primer dels jocs. Es tracta de seguir les pistes de cara a descobrir on es troba cada un dels símbols. Ho aconseguireu?

Sort a tots!

#queda'tacasa

09abril

La UFEC presenta un Pla Marshall per a l’esport amb l’aval de totes les unions de federacions de l’estat

  •      El document recull 26 mesures en 4 àmbits: digital, fiscal, ocupació i finançament.
  •      La UFEC i la resta d’unions de l’estat portaran el document al Congrés i al Senat i al Consejo Superior de Deportes.
  •      La UFEC ha enviat el pla als parlamentaris catalans i proposarà reunions amb els seus diferents responsables d’esports per explicar-los les mesures perquè les puguin dur a terme.
07abril

100 inscrits en les dues edicions dels cursos online d’orientació de la FCOC

El director tècnic, Pau Llorens, destaca que ‘hem arribat a moltíssims participants, cosa que semblava impossible amb un curs presencial’

La segona edició dels cursos online d’iniciació a l’orientació que ha organitzat la FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) ha estat novament un èxit ja que ha comptat amb una gran participació. Les dues sessions, realitzades en època de confinament pel COVID19, han comptat amb un total de 100 inscrits que han pogut introduir-se als traçats, cartografia, sportident i direcció de cursa des de casa seva.

Pau Llorens, director tècnic de la FCOC valora novament molt positivament els cursos perquè ‘hem arribat a moltíssims participants, cosa que semblava impossible amb un curs  presencial’. També vol posar de relleu ‘l’actitud i les ganes d’aprendre dels participants, la qual cosa va fer que els cursos fossin molt productius’. Els participants van rebre una enquesta per valorar el curs i la nota mitjana ha estat un 8.85. Entre els comentaris que han realitzat a l’enquesta és que ‘ha estat un curs molt dinàmic i didàctic’ i també que ‘la presentació ha estat molt clara i fàcil de seguir’.

<<  3 4 5 6 7 [89 10 11 12  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook