federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

03maig

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!

Més de 100 persones han seguit avui en directe la retransmissió de les Semifinals i la Final. Més de 80 corredors i corredores van realitzar ahir la prova classificatòria

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!
Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la primera Copa Catalana de e-orientació de la història, amb la primera prova en un format inèdit que ha reunit més de 100 persones seguint la competició.

Posted in e-Orientació

29abril

Neix la comissió d'e-Orientacio dins la FCOC

El seu primer objectiu és desenvolupar la branca virtual de l'esport

La FCOC ha creat aquesta setmana una nova comissió. Es tracta de la comissió d’e-Orientació formada inicialment per Eloi Martí, Quim Vich, Bernat Ledesma i Eduard Vizcaya i oberta a qualsevol orientador/a que s’hi vulgui afegir. La seva finalitat és desenvolupar la branca de l’esport virtual que s’ha consolidat durant el confinament, bàsicament, a partir del videojoc Cathching Features i també crear la 1a. Copa Catalana d’E-Orientació.

Posted in e-Orientació

25abril

El confinament dispara la pràctica de les curses virtuals d’orientació

Aquest diumenge es disputarà la 1a. cursa popular de Catalunya de Catching Features

La sensació de córrer pel bosc que et dóna l’orientació és difícil de substituir, certament. Però si hi ha alguna opció que s’hi aproximi és el videojoc de simulació esportiva Catching Features, on un corredor/a s’endinsa per un terreny (que pot ser confeccionat a partir d’un mapa real) i pot competir com si fos una cursa oficial amb altres corredors sobre el mapa. Aquests dies de confinament pel COVID19, alguns orientadors catalans han anat descobrint aquest joc i fins i tot ja en tenim algun que participa als mundials i d’altres que han organitzat curses locals i el primer campionat popular de Catalunya, aquest diumenge, dia 26 d’abril. La UFEC fins i tot està treballant en l’esborrany d’una Llei que permetria reconèixer com a modalitat esportiva aquests campionats online en diferents modalitats esportives.
23abril

Feliç Sant Jordi!

Una breu història per a una diada diferent

Feliç Sant Jordi!
La Rosa Llibre de Santjordi n’estava farta i avorrida del confinament. Per no pensar-ne, s’havia instal·lat en una rutina: els dies laborables tocava teletreball, amb la qual cosa tenia unes quantes hores del dia amb el cap ocupat, i a les 20:00, puntualment, sortia a la terrassa a aplaudir amb fervor, ja que alguna persona propera havia agafat el maleït «bitxo» i se’n havia sortit gràcies a la dedicació i l’esforç d’un personal sanitari de traca.
21abril

Crida als federats perquè facin de voluntaris a les farmàcies

Es tracta de repartir medicaments als domicilis dels col·lectius més vulnerables

La FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) s’adhereix a l’acord de la UFEC(Unió de Federacions Esportives de Catalunya) amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC) a través del qual es fa una crida al voluntariat a tots els federats esportius majors d’edat, a que ajudin a repartir els medicaments de les farmàcies als domicilis de les persones més vulnerables.

Els federats que estiguin interessats en col·laborar poden registrar-se a través d’aquest formulari https://www.farmaserveis.cat/farmaserveis_gestio/public/VOLUNTEER/COFB/form/register_sport . Si estan en alguna de les zones on manquin voluntaris, en poc temps rebran un avís per poder accedir a l'aplicació que gestiona aquest servei. Una vegada entrin a l'aplicació, caldrà que indiquin la seva disponibilitat de dies i hores, la seva ubicació i si disposen de vehicle.

Les farmàcies es comunicaran amb els voluntaris a través de SMS. En cas que puguin atendre la petició, i així ho manifestin, es presentaran a la farmàcia el dia i hora indicats per recollir el medicament i portar-lo al domicili del pacient, amb totes les precaucions habituals. Tots els voluntaris rebran un certificat personal (salconduit) per poder fer aquesta feina sense problemes de mobilitat.
<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook