federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

23juliol

ACTUALITZACIÓ: Calendari de Copa Catalana 2020

Nova informació sobre les curses de Copa Catalana 2020 per a totes les modalitats

ACTUALITZACIÓ: Calendari de Copa Catalana 2020
Des de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, amb la col·laboració dels diferents clubs encarregats de l'organització de curses pel 2020, s'ha acordat un primer borrador de calendari pel que queda de temporada. Durant la reunió de clubs organitzadors de curses del passat dimarts 30 de juny, els clubs van poder fer consultes i prendre decisions.
 
Podreu trobar el nou calendari a l'apartat corresponent de la web o en el següent document en format pdf
10juliol

Torna el campus d’orientació FCOC

Torna el campus d’orientació FCOC
Per 5è any consecutiu, es celebrarà, si les condicions sanitàries ho permeten, el campus d’orientació, adreçat a nens/es i joves que vulguin introduir-se a l’orientació o perfeccionar els seus coneixements tècnics. Enguany tindrà lloc del 6 al 12 de setembre a la comarca del Berguedà, concretament en dos enclavaments: Vilada i Rasos de Peguera. Les inscripcions ja són obertes a la web de la Federació www.orientacio.cat

Posted in Altres

08juliol

25 de juliol - Indiketes Adventure Race

Torna a posar-se en marxa el calendari de curses amb un raid amb sortida a Platja d'Aro

25 de juliol - Indiketes Adventure Race
El proper 25 de juliol a la tarda tindrà lloc la vuitena edició de la Indiketes Adventure Race, amb sortida a Platja d’Aro. És la primera prova del calendari després d'aquests mesos atípics sense curses en la modalitat d’esports d’aventura i orientació.

Posted in Raids d'Aventura

07juliol

Trencaclosques 2020 !!

Per a tots els que voleu tornar a rememorar els jocs d'enginy o els veieu per primera vegada, aquí en teniu un resum!

Trencaclosques 2020 !!
Durant el 2020, des de la FCOC es van crear una sèrie de jocs d’enginy relacionant les matemàtiques i l’orientació. Aquest document recull tots els jocs i les respostes per a que pugueu fer-los tantes vegades com vulgueu!

Volem agrair de manera especial tota la feina feta per l’Assumpció Termens, persona encarregada del disseny tècnic i gràfic de tots els trencaclosques. Moltíssimes gràcies!

Enllaç al document

Esperem que us agradin i si teniu ganes de col·laborar fent-ne, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

18juny

LA FCOC PRESENTA EL PROTOCOL DE TORNADA A LA COMPETICIÓ

HA ESTAT APROVAT PEL DR. BROTONS I LA SGEAF

LA FCOC PRESENTA EL PROTOCOL DE TORNADA A LA COMPETICIÓ
La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) ha fet públic el protocol d’organització de curses per les seves modalitats d’Orientació a Peu, MTBO, Rogaine i Raids d’Aventura. A partir d’un protocol plantejat fa unes setmanes per la FEDO (Federación Española de Orientación) i que va rebre el vist-i-plau del Consejo Superior de Deportes, la FCOC hem treballat en l’elaboració d’un protocol propi adaptat a les nostres necessitats.
<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook