federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

14gener

Calendari català 2021

Dinàmic i actualitzat dia a dia!

Calendari català 2021
Es presenta el calendari resum de les competicions exclusivament d'àmbit català.
 
Vista la necessitat de disposar d'un document dinàmic que reculli els canvis constants presentem un document virtual que recull les competicions d'àmbit català del 2021: aquí.
 
Amb això evitem fer difusió de la nova versió del calendari cada cop que hi ha un canvi!

Al tractar-se d'un document virtual el trobareu sempre actualitzat.

04gener

Rosa M. Civit (1964 - 2021)

Rosa M. Civit (1964 - 2021)
Rosa M. Civit (Granollers, 1964) orientadora sòcia del COC i del CCIO ha mort aquesta matinada després d'una breu malaltia. Des de la FCOC volem fer arribar el nostre condol a la seva família, molt especialment al seu marit i expresident de la Federació Josep M. Dedeu i al seu fill Enric.

Reiterar que tot i que no la trobarem més pel bosc amb el mapa a la ma, queden els records compartits de totes les curses amb el seu club actual i l'anterior, l'Oros.

18desembre

Iniciatives orientadores per a aquestes festes!

Activitat Permanent d’Orientació a Montclar (COB), Trofeu Nadal d'entrenaments d'orientació (UE Sabadell) i circuit permanent a Igualada (COC i UECAnioa)

Iniciatives orientadores per a aquestes festes!
Tot i la situació actual, els clubs catalans continuen trobant maneres d’oferir als seus membres dels clubs i federats oportunitats de seguir gaudint de l’orientació. En aquest cas tenim la Unió Excursionista de Sabadell, el Club d’Orientació de Berguedà, el Club d'Orientació de Catalunya i el UEC Anoia que llencen dues iniciatives per a tots els públics per a aquest Nadal.

Posted in Orientació a peu

09desembre

Catalunya guanya el Campionat d’Espanya d’orientació amb 37 medalles

En categoria absoluta Pau Llorens va aconseguir 3 medalles i Mar Serrallonga 1

Catalunya guanya el Campionat d’Espanya d’orientació amb 37 medalles
Els dies 5, 6 i 7 de desembre es van disputar a Badajoz (Extremadura) els Campionats d’Espanya de curses d’Orientació 2020 (CEO), després de dos ajornaments per motius de la pandèmia sanitària. Catalunya va tenir una gran actuació amb 37 medalles: 15 d’or, 12 de plata i 10 de bronze. Cal destacar, en categoria elit al corredor berguedà, Pau Llorens, or a la llarga distància, bronze a la mitja i plata a l’esprint; i a la barcelonina Mar Serrallonga, 3a. a la prova d’esprint.

Posted in Orientació a peu

<<  1 [23 4 5 6  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook