federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

31agost

Campionat de Catalunya Sprint Raid

L'equip "AIXO RAID" es proclama campió

Primera edició del TGN Sprint Raid, Campionat de Catalunya

Font: www.airelliure.net
Fotografies: Luisa Roldán


Aquest Dissabte 24 d'Agost s'ha disputat a Tarragona, el Campionat de Catalunya Sprint Raids de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya 2012. La calor i la duresa del traçat han estat  determinants per definir la classificació final. Els participants han demostrar una bona adaptació al típic terreny mediterrani: calor, humitat, terrenys pedregosos, desnivells lleus però irregulars, vegetació espesa i molts camins que van dificultar l’elecció del millor itinerari entre els punts de control.

En gairebé sis hores de non-stop, entre les 7:45h del matí i l'arribada a les 13:30h, els equips havien de passar pel major nombre de controls dibuixats en un mapa, practicant les diferents modalitats, en un traçat compost per 5 bucles amb origen i partida sempre a la platja del Miracle.

Posted in Raids d'Aventura

27juliol

El mapa de Llers - una altra víctima del foc

A la llarga llista de tragèdies viscudes per culpa del foc a l'Empordà s'ha d'afegir el mapa O-Peu de Llers, que ha quedat molt tocat. Un dels mapes més antics de l'estat i un dels millors del club Aligots: murs i vegetació laberíntic, poc desnivellat i
molt tècnic.

El col.lectiu orientador oferim la nostra sincera condolencia a tots els afectats pel foc.
25juliol

Catalunya es proclama campiona d'Espanya en BTT-O

Es celebra a Lloret de Mar el CEO en bicicleta de muntanya

Catalunya s'ha proclamat campiona per comunitats en el Campionat d'Espanya en bicicleta de muntanya, celebrat el passat cap de setmana en el terme municipal de Lloret de Mar.  Aquest campionat també ha estat World Ranking Event (WRE), Campeonato Ibérico, i puntuable per la Lliga Espanyola O-BM i per la Copa Catalana de BTT.

Posted in BTT-O

24juliol

La Fedo demana una rectificació de dades a la revista Inside Orienteering (IOF)

En Victor Garcia coma President de la FEDO, ha demanat a la IOF la rectificació de les dades publicades en la seva revista "inside Orienteering" del passat mes de febrer, on no s'esmentava Catalunya com una de les comunitats autòmiques a destacar en la pràctica de l'esport d'Orientació a Espanya.

Podeu consultar l'escrit a l'enllaç: Inside_Orienteering

Posted in Orientació a peu

18juliol

Estada de tecnificació

Font Romeu Juliol 2012

(text i fotografies de Lluís Ferrer)


Entre els dies 8 i 12 de juliol, el grup de Tecnificació de la FCOC ha estat entrenant-se als boscos prop de Font Romeu, gaudint de bons terrenys i bons mapes.

Posted in Orientació a peu

<<  97 98 99 100 101 [102103 104 105 106  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook