federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

Plataformes d'e-Orientació

Per tal de poder practicar l'e-Orientació, hi ha vàries plataformes o videojocs online que poden ser utilitzades:

 1. Catching Features. Probablement la plataforma d'e-orientació més utilitzada en l'actualitat. El joc permet jugar en diferents modes que van des de curses individuals fins a sortides en massa per a poder simular curses de relleus. El mode més utilitzat, però, és l'Online. Aquesta disciplina permet als corredors córrer en mapes d'arreu del món i comparar-se amb tothom que hi participa. Cada cursa otorga un quantitat de punts que serviran per a crear un ránking a nivell mundial.
  El joc pot ser descarregat en mode Demo de manera gratuïta o en mode Complet a un baix cost. La segona opció permet al jugador d'accedir a tots els modes del joc. Per a més informació, accediu al web

  Des de la FCOC voleu animar-vos a participar i practicar, per això us oferim la possibilitat de descarregar-vos un pack de mapes per a que pogueu jugar de manera online en terrenys de tot el món! Seguiu el link per a més informació.
  Afegim a més la possibilitat de compartir equipacions de clubs catalans. Per tal d'obtenir-les, podeu accedir al següent link que us durarà a la carpeta compartida amb totes les equipacions actuals. Animem a tots els clubs a dissenyar la seva pròpia equipació i a que ens la faci arribar al correu Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.. D'aquesta manera tothom podrà veure les vostres equipacions al joc i si vol córrer amb elles!

  Per a crear mapes, traçats i curses amb el Catching Features, podeu seguir les següents especificacions.

 2. Virtual-O. Es tracta d'una altra plataforma de joc independent desenvolupada principalment per a PC. L’objectiu principal és crear un simulador d’orientació virtual complet per a que els orientadors l'utilitzin tan siguin aficionatscom atletes d'alt nivell. Es tracta de millorar la tècnica en lectura de mapes. De la mateixa manera es pot utilitzar a les escoles o en entitats esportives per a promocionar l'esport d'orientació.
  Per a més informació, accediu al web

Us aninem a tots a practicar l'orientació de manera interactiva tot utilitzant eines de primer nivell! A més no dubteu en participar a la Copa Catalana d'e-orientació que s'ha inaugurat el 2020. Més informació al web següent (properament)

Ets aquí:   CompeticióOrganització Cursese-OrientacióPlataformes d'e-Orientació
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook