03maig

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!

Més de 100 persones han seguit avui en directe la retransmissió de les Semifinals i la Final. Més de 80 corredors i corredores van realitzar ahir la prova classificatòria

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!
Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la primera Copa Catalana de e-orientació de la història, amb la primera prova en un format inèdit que ha reunit més de 100 persones seguint la competició.

I és que els organitzadors de la prova, la recent comissió de e-orientació de la FCOC, s’ha assegurat que aquestes competicions siguin un bon espectacle. Bernat Ledesma, el més jove de la comissió ens comenta ‘la idea és fer gaudir als corredors i corredores amb aquest format competint més de tu a tu del que estem acostumats, i també, que sigui divertit per tots els que ho miren, sent això una bona manera d’atraure gent en aquest món’. I és que s’està demostrant que aquesta modalitat té un bon futur, almenys en aquests dies, i pot servir per alimentar a les tradicionals curses d’orientació, que tots ens morim de ganes de fer-ne.

Avui doncs, a partir de les 16:30h, a nombroses pantalles de orientadores i orientadors catalans hi començava la retransmissió que al cap de menys d’una hora, definia el podi de la primera Copa Catalana de e-orientació després d'una ajustada lluita

1- Joel Suñé -- 26:19

2- Quim Solé -- 26:25

3- Carlit Tolkkö -- 28:13

 
Parlem amb Joel Suñé. Que ens explica que “la veritat és que m’he sentit molt bé orientant avui, notant la pressió i amb nervis al principi, però porto dies practicant bastant i crec que ho he notat”. I és que sembla que aquest format ha agradat molt, continua Joel Suñé “He gaudit molt, el format és molt divertit i per als corredors, et posa molta pressió la qual cosa és motivant. Pels que ho estaven mirant a casa, crec que ha sigut ben entretingut”.

Pròximament resultats de la 1a Copa Catalana publicats a l'apartat de la web corresponent!

Això no acaba aquí, aquesta ha sigut la primera, però en vindran més. Ja s’han definit els criteris de puntuació, i per tant les i els millors lluitaran per una classificació general de la primera Copa Catalana de e-Orientació. Quines ganes de la propera!

Posted in e-Orientació

Ets aquí:   CompeticióOrganització Cursese-OrientacióNoticies e-OrientacióArrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook