e-Orientació

11maig

Campionat d'Espanya d'e-orientació 2020

Fins a 6 catalans classificats per a les finals del CEO d'e-Orientació 2020

Campionat d'Espanya d'e-orientació 2020
Ahir es va celebrar la 1a edició del CEO virtual! Els terrenys pirinencs aragonesos van ser l'escenari d'una gran cita on fins a 6 corredors catalans van participar a les finals de sprint, mitja i relleus. Cal destacar el top 5 aconseguit per @joel_suñé a la mitja i la 4a posició de l'equip català format per @joel_suñé i @bernat_ledesma.

Posted in e-Orientació

03maig

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!

Més de 100 persones han seguit avui en directe la retransmissió de les Semifinals i la Final. Més de 80 corredors i corredores van realitzar ahir la prova classificatòria

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!
Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la primera Copa Catalana de e-orientació de la història, amb la primera prova en un format inèdit que ha reunit més de 100 persones seguint la competició.

Posted in e-Orientació

29abril

Neix la comissió d'e-Orientacio dins la FCOC

El seu primer objectiu és desenvolupar la branca virtual de l'esport

La FCOC ha creat aquesta setmana una nova comissió. Es tracta de la comissió d’e-Orientació formada inicialment per Eloi Martí, Quim Vich, Bernat Ledesma i Eduard Vizcaya i oberta a qualsevol orientador/a que s’hi vulgui afegir. La seva finalitat és desenvolupar la branca de l’esport virtual que s’ha consolidat durant el confinament, bàsicament, a partir del videojoc Cathching Features i també crear la 1a. Copa Catalana d’E-Orientació.

Posted in e-Orientació

Ets aquí:   CompeticióOrganització Cursese-OrientacióNoticies e-Orientació
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook