federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

Què és l'e-Orientació?

Neix la comissió d'E-Orientacio dins la FCOCL'e-Orientació forma part del col·lectiu de jocs inclosos dins dels e-Sports. L'e-Orientació recull les competicions realitzades a través de sistemes electrònics, normalment videojocs. Quan parlem d'e-Orientació i e-Sports, ho fem referint-nos a competicions organitzades de videojocs multijugador, produïdes entre jugadors professionals i també amateurs.

 

Des de l’any 2017, el Comitè Olímpic Internacional està treballant en trobar la fórmula d'incloure els e-Sports en els jocs olímpics del futur. Les properes seus olímpiques, com Tòquio o París, ja han anunciat que el gaming i els e-sports seran presents des del vessant del lleure en les seves cites.

 

Està provat que els e-Sports: 

  • Milloren la memòria i les habilitats cognitives dels menors: desenvolupen la seva inventiva, la seva creativitat i la seva capacitat intel·lectual i d’anàlisi.

  • Enriqueixen la capacitat lògica, de deducció i el raonament, i augmenta la capacitat espaial. S’han observat millores en els resultats en matemàtiques en els adolescents que els utilitzen.

  • Són útils en l’objectiu d’accelerar i millorar el procés d’adquisició de continguts.

  • Potencien l’agilitat mental, la presa de decisions i la capacitat de resoldre conflictes. A més, permeten comparar diferents estratègies i conseqüències de les decisions preses.

  • Ajuden a incrementar els reflexos, la coordinació i la confiança.

  • S’utilitzen per la memòria, els reflexos, la presa de decisions o per combatre l’Alzheimer i el dèficit d’atenció.

  • Poden ser també una forma de socialització amb amics i membres de la família

 

T'hi apuntes?

 

Si voleu contactar amb la comissió, podeu escriure un correu a la següent direcció: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 
Ets aquí:   CompeticióOrganització Cursese-OrientacióQuè és l'e-Orientació?
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook