federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

Campus d'orientacio - 2019

El CAMPUS D'ORIENTACIO és una activitat de lleure planificada la primera setmana de setembre de cada any, orientada a nois i noies entre 8 i 18 anys, i que té els següents objectius:

  • Fomentar l'esport i especialment les curses d'orientació. Per alguns participants serà el descobriment d'un esport minoritari.
  • Fomentar l'autonomia dels nois i noies, tant en l'aspecte esportiu com en la seva maduració com a persona.
  • Conèixer noves tècniques per poder millorar en l'esport de les curses d'orientació. Per això està pensat fer nivells en molt moments per tal que d'aquesta manera tothom pugui progressar al seu ritme.
  • Fomentar la convivència entre nois i noies interessats en aquest esport. Això també permetrà crear un clima de més lligams entre tots els participants quan es trobin a les curses. 
  • Conviure prop de la natura i respectar-la. En l'esport d'orientació és vital l'ús del bosc per la seva pràctica, però també cal que entre tots aprenguin a estimar-lo i cuidar-lo.
  • Educar en els valors de la convivència: saber respectar els altres companys, monitors i personal que pugui estar en contacte amb ells.


CAMPUS D'ORIENTACIÓ 2017

Consultes a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

DIPTIC 2017:

Fulleto Final 2017 p1 Fulleto Final 2017 p2

 

Ets aquí:   CAMPUSCampus d'orientació 2019
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook