federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

Campus d'Orientació

Benvinguts i benvingudes al 5è Campus d'Orientació!

Aquí trobareu totes les informacions importants i tota la documentació que es necessita pel Campus d'Orientació. Estigueu pendents de les novetats!! Tindreu que emplenar un formulari de fitxa personal, que activarem en breu.

CAMPUS 2020

Les dates són des del diumenge dia 6 de setembre al dissabte dia 12 de setembre

Aquests campus estan pensats per nois i noies de 8 a 18 anys. Tots els participants es repartiran per grups d'edat i alhora es tindrà en compte el nivell de cada un d'ells per a possibilitar un aprenentatge i convivència idònies per a tots.

És obert a gent federada i amb molta experiència en orientació, i també a aquells que es volen iniciar en aquest esport. Això es tindrà en compte quan es realitzin les activitats d'orientació.

Es faran dos ubicacions de Campus, dividits en funció de l’edat.

* Un per a la gent de Primària des dels 8 anys, fins els 12. Aquest es realitzarà a Vilada (Berguedà) i l'estada serà a la casa de colònies de Can Candi .

* Un altre Campus per la gent de Secundària, de 13 a 18 anys, es repartirà entre el Refugi de Rasos de Peguera (mitja setmana) i la casa de Colònies de Cal candi, a Vilada conjuntament amb el grup de petits (mitja setmana més).

DOSSIER CAMPUS

DOCUMENT AUTORITZACIÓ

DOCUMENT CARTA DE COMPROMÍS

INSCRIPCIONS OBERTES!
Ets aquí:   CAMPUS
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook