federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

01desembre

BTT-O a Sant Vicenç de Castellet

Diumenge 25 de novembre de 2012. Catalunya afronta una jornada electoral
històrica, la més important de la democràcia, diuen alguns. Les catalanes i els
catalans estem cridats a les urnes per decidir el futur del nostre país. Mentrestant,
en una petita població de la comarca del Bages, ciclistes i corredors, tots ells
orientadors, es preparen per participar a les curses que ha organitzat el Club UPCO.
Es tracta d'una Cursa de Copa Catalana de BTT-O i de la TrihOring, una
rogaine de 3h per equips.

Posted in BTT-O

26novembre

10é. Concurs fotografia (temporada 2012)

Bases del concurs:

Concursants
Qualsevol persona federada a la FCOC.
Tema
Les curses d’orientació de la temporada 2012 i tot allò relacionat amb aquestes, en totes les seves vessants esportives i de caire artístic.
Categories
Es triaran les tres millors fotografies i la fotografia més divertida.
25novembre

Missatge Pro-Seleccions Catalanes

L'Estat propi beneficia l'esport

La FCOC és una de les 66 federacions esportives catalanes que han signat un manifest de suport a la resolució del Parlament de Catalunya en defensa de l'autodeterminació del país. A aquest compromís s'hi ha arribat, bàsicament, per la convicció de les federacions que únicament amb un estat propi, aquestes podrem aspirar a competir internacionalment. (Veieu la noticia a l'enllaç de la UFEC )

En relació a aquest tema, la UFEC i la Plataforma ProSeleccions han demandat el Regne d'Espanya davant del Tribunal Europeu dels Drets Humans per la sentència del Tribunal Constitucional sobre la Llei de l'Esport de Catalunya. Les parts demandants consideren que aquesta sentència ha estat un nou atac per part de l'Estat espanyol contra l' esport i la societat de Catalunya. La sentència, més política que jurídica, vulnera el dret d'associació i tracta des d'un punt de vista públic els reconeixements de les federacions esportives, que són entitats privades. (Veieu el detall en aquest enllaç de la UFEC 

Considerem que encara ens queda camí per fer, però no hi ha dubte que amb la unitat de l'esport federat català i amb l'acció política necessària,  l'objectiu de representar Catalunya internacionalment és cada cop més aprop.

Més informació a la web de la Plataforma Pro Seleccions.
18novembre

Curs d'iniciació Tècnic/a d'esport (CIATE) de Curses d'Orientació

Barcelona, del 8 de gener al 19 de març de 2013

El programa té com a objectiu facilitar la formació bàsica per a poder realitzar activitats esportives de curses d’orientació en l’àmbit extraescolar, de promoció en els clubs d’orientació, o de voluntariat. El contingut general és de 50 hores, repartides en 15 hores de matèries generals (bloc comú) i 35 de formació teórico-pràctica en les curses d’orientació.

CONTINGUT DEL CURS I INSCRIPCIONS   CURS CIATE

FORMULARI D'INSCRIPCIONS (continua llegint)
15novembre

Campionat de Catalunya de Relleus

S'imposen l'equip masculí del BO i el femení d'Aligots

El passat 11 de novembre es va disputar a Malanyeu (La Nou de Berguedà) el campionat de Catalunya de relleus 2012 organitzat pel Club Orientació Berguedà i que va permetre gaudir als 335 participants d’un fantàstic paisatge de tardor i d’unes condicions perfectes per competir.

La prova, que va ser molt disputada i emocionant, va començar amb una espectacular sortida en massa i va finalitzar donant com a campions sènior els equips del Badalona Orientació, en homes, i l’equip d’Aligots, en dones. El podi masculí el van completar els Xinoxano i els Go-Xtrem, que es van disputar les places en l’emocionant esprint. El podi femení el van completar el COC i el Go-Xtrem.

Posted in Orientació a peu

<<  94 95 96 97 98 [99100 101 102 103  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook