federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

28gener

Conveni de col·laboració entre la FCC i la FCOC

Josep Mª Dedéu i Josep  Bochaca
Gràcies a l'esforç d'en Joan Fernandez, l'actual vocal de BTT-O, i del president de la FCOC, en Josep Mª Dedéu, s'ha signat un nou conveni entre federacions que segur aportarà molts beneficis al nostre esport.

Adjuntem nota de premsa. 
 
El president de la Federació de Ciclisme de Catalunya (FCC), Josep Bochaca, i el president de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC), Josep M. Dedéu, es van reunir a la UFEC el passat 20 de Gener, per signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’obrir la participació dels federats d’ambdues federacions a les competicions esportives organitzades pels seus clubs afiliats; ja que ambdues federacions tenen interès en la promoció i ensenyament de les tècniques d’orientació en les seves respectives especialitats. Segons aquest acord, la FCOC permetrà la participació de tots els federats de la FCC a les curses d’orientació en bicicleta de muntanya organitzades pels seus clubs
afiliats; per la seva part, la FCC permetrà la participació dels federats de la FCOC que estiguin en possessió de la llicència d’Orientació a les marxes ‘road book’ de BTT organitzades pels seus clubs afiliats.

Posted in BTT-O

24gener

Comença la temporada 2014

La mítica prova The Wild Boar Rogaining, engega la temporada oficial 2014

El proper 25 de Gener 2014, als boscos que envolten La Llacuna, a cavall entre l’Anoia i L’Alt Penedès, els participants de la 6a. edició de The Wild Boar Rogaining hauran de trobar un màxim de 45 fites que estaran dibuixades sobre un mapa de 40km2, amb l’ajuda de la brúixola i el mapa preparat específicament per aquesta prova.
TWBR 1 TWBR 2 TWBR 3


Més de 400 participants algun d’ells vinguts de França, Itàlia, Estònia, Letònia, també de Madrid, País Valencià, les Illes Balears, Navarra, Euskadi i Aragó, i de la pràctica totalitat de les Comarques Catalanes, lluitaran per demostrar quin equip es el més ràpid, quin s’orienta millor, o qui té la millor estratègia, ...


Posted in Rogaine

16gener

Descomptes en les estacions d’esquí del grup FGC

Nou conveni de la UFEC


Ara, gràcies a l’acord entre la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya(FCG), tots els federats podeu gaudir de fantàstics descomptes en les estacions d’esquí gestionades per FGC TIM al llarg dels Pirineus (EspotLa MolinaPort AinéVall de Núria i Vallter 2000).
 
Només cal presentar el carnet de federat.

Tota la informació a la web de la UFEC.

Posted in Altres

17gener

Convocatoria entrenament tecnificació

18 de gener, 2014

Dins el programa de tecnificació de joves s'ha preparat el primer entrenament d'aquesta temporada. Tot i així, aquest entrenament és obert a tots els federats.
 
ENTRENAMENT DISSABTE 18 DE GENER 
LLoc de trobada: Porta de l'estadi atlètic d'Igualada https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=210917870076344720526.00049cefe60428e6ddbf7
 
Hora: 10:00h
 
08gener

Beques del Comité Olímpic Espanyol a esportistes catalans

El Comité Olímpico Español (COE), a través de la'oficina d'atenció a l'esportista, ha concedit 4 quatre beques a esportistes FEDO: Anna Serrallonga (2º UPM), Daniel Portal (5º U. Extremadura), Marc Serrallonga (3º UPC), i Ona Ràfols (1º MIR).

Des de la FCOC volem felicitar als quatre corredors, però molt especialment als tres esportistes catalans.

Posted in Orientació a peu

<<  85 86 87 88 89 [9091 92 93 94  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook