federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

  • ecursa
21maig

2n entrenament de raid d'aventura

Calabuig, 11 de maig del 2013

2n entrenament de raid d'aventura
Setze persones varen disfrutar de l''entrenament de raid d'aventura a Calabuig, que va començar amb una breu xerrada de què són els raids i dos tallers dedicats a la btt-o i cordes (circuit d'aventura, tirolina i ràpel).
Tot seguit es va fer un mini-raid de tres hores molt complert: btt-o (creuant el Fluvià i corriol preciós inclòs), ràpel de 15 metres, btt-o, orientació urbana, btt-o, caiac, btt-o i tir amb arc.
Alguns dels participants van confirmar que s'animaven a participar en les propostes d'enguany per la Copa Catalana de Raids d'Aventura FCOC; primer al Catraid Berguedà 25 de maig i tot seguit al Raid Illa de Rodes del 15 de juny, i per acabar al TGN a Tarragona el 20 de juliol!!!

El proper entrenament està previst a Tarragona, el 22 de Juny. La proposta serà diferent, ja que es plantejarà com un veritable raid amb un guia o dos. Es seguirà un recorregut "model" en grup i, passant per punts de controls/balisses, arribarem a punts on hi hauràn diferents tallers amb especialistes de cada modalitat. Tindré patins en linia, rappel, kayak, orientació i potser tir amb arc.

Us animem a participar !

I com a novetat, aquest any disposarem de 5 portamapes en lloguer per aquells que no en tinguin i volguin probar-ho. I pels més habilidosos, aqui podeu trobar dos opcions per fabricar portamapes.

Posted in Raids d'Aventura

16maig

Convocats pel Campionat de Espanya Escolar

Portillo, 31 maig, 1 i 2 de juny

Cadet Femení
Mar Serrallonga Rosell
Laura Baus Samaranch 
Laura Trunas Villalobos 
Judit Cavero Puigvert

Infantil Femení
Joana Martí Romaní
Laia Medina Olmos 
Anna Illa Camps
Paula Tostón Sallès

Cadet Masculí
Quim Solé Llobet
Dídac San José Romeu 
Albert Acedo Casellas 
Pep Mateu Benesey

Infantil Masculí
Òscar Montejo Toll
Artur Obach Padros 
Arnau Loro Sansa
Guillem Serrallonga Rosell

Més informació a l'enllaç 

Posted in Orientació a peu

03maig

Resultats Campionat Escolar de Catalunya

Caldes de Malavella, 21 d'abril

Resultats Campionat Escolar de Catalunya
Més de cent nens es van aplegar el passat diumenge 21 de Març a Caldes de Malavella, per disputar el Campionat de Catalunya Escolar de curses d'orientació.  Malgrat els entrabancs de les darreres setmanes, aquest número de participants va ser tot un èxit.

Volem agraïr especialment la col.laboració de Josep Mª Santiago, mestre de l'escola Benaula, i principal impulsor del Campionat a Caldes. Sense ell, i la col.laboració de diverses entitats del poble, juntament amb les tasques realitzades per la ECCO, l'organització d'aquest campionat no hauria estat possible.

A continuació trobareu diversos enllaços a fotografies i resultats.

Posted in Orientació a peu

01maig

Novetats Raids d'Aventura

temporada 2013

Estrenem pàgina dedicada als Raids d'Aventura, on podeu trobar les darreres noticies, reglament i especificacions anuals, calendari i descripció del que són els raids d'aventura:
 
http://www.orientacio.cat/raids
 
 
Algunes de les novetats d'aquesta temporada 2013 són:
 

* Dos entrenaments específics

* Tres proves de Copa Catalana de Raids d'Aventura: 
CATRAID Berguedà (Vilada, 25 de maig) 
Raid Illa de Rodes (Roses, 15 de juny)   
TGN Sprint Raid (Tarragona, 20 de juliol) 
 

Posted in Raids d'Aventura

21abril

1a Cursa popular a Lleida

5 de maig, al Turó de la Seu Vella

1a Cursa popular a Lleida
El Club Rotari de Lleida, juntament amb el club SenglarO, organitzen el proper dia 5 de maig, el que serà la primera cursa popular a la ciutat de Lleida, dins del programa de festes del maig 2013. Col.laboren l'Ajuntament de Lleida, la SGE, el Consorci del Turó de la Seu, i la FCOC.

La cursa tindrà lloc en el casc antic de Lleida, incloent-hi el Turó de la Seu Vella. Hi podràn participaran tant corredors experimentast com qualsevol persona que volgui experimentar l'esport de l'orientació, o la simple navegació amb un mapa, en l'entorn urbà de Lleida.

INSCRIPCIONS fins dillusn 29 d'abril a les 24:00h a través de la web de la federació. Caldrà seleccionar la cursa del llistat d'opcions,  i tramitar la inscripció com No-Federat (tant per federats com no federats)

Trobareu més informació en el CARTELL  i el TRIPTIC de la cursa.

Posted in Orientació a peu

<<  84 85 86 87 88 [8990 91 92 93  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook