federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

25octubre

Conveni ECCO - CEEB

Josep Maria Dedeu, president de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, Ramón Casal, president de l'Entitat Senglar Orientació, i Joan Villacampa, vicepresident del Consell Escolar d'Esports de Barcelon (CEEB), van signar, el dimarts 22 d'octubre, el conveni de col·laboració entre les tres entitats
per introduir el pla de promoció de l’Escola Catalana de Curses d’Orientació en les escoles de la ciutat de Barcelona.

Per més informació, podeu consultar el document.

Posted in ECCO

17octubre

Informació revisions mèdiques obligatories

Informació UFEC

Annexem carta d'en Jordi Sans, director de la UFEC, al respecte de la noticia que va aparèixer sobre l'obligatorietat de revisions mèdiques.

UFEC; Revisions mèdiques 
 
D'aquest document, remarquem que, a data d'avui, no existeix cap normativa reglada de la Generalitat que obligui a fer revisions mèdiques en l'àmbit federat i es continua deixant aquesta decissió a cada federació.
 
Tot i això, la UFEC ens va facilitar una llista d'entitats amb les que s'ha pactat la realització de revisions mèdiques a preus mòdics. Aquesta relació està publicada a la nostra web, al menu de Federació.


 

Posted in Altres

05agost

WOC 2013

Bons campionats del món pels orientadors catalans

WOC 2013
Tres finals és el bagatge que s’han aconseguit en el passat campionat del món d’orientació que es va celebrar a Vuokatti (Finlàndia) a principis de Juliol.

El campionat havia començat de la millor manera possible. Marc Serrallonga, l’únic representat català que corria l’esprint, i obtenia, en el seu debut un 43º lloc davant de 10000 espectadors a l’estadi de Sotkamo.

En la cursa de llarga distància no es van aconseguir les expectatives. Un terreny molt ràpid no va beneficiar als catalans. Ni en Marc Serrallonga, ni l’Annabel Valledor ni el Biel Ràfols van ser capaços d’entrar a la final, quedant-se tots ells a les portes. Tot hi això, Anna Serrallonga va obtenir un 41º lloc.

En la cursa de mitja distància, en un terreny molt tècnic, Anna Serrallonga es va quedar a 27 segons de la final, mentre que Annabel Valledor es va poder treure l'espina del dia anterior i concloure en 40º lloc.

Annabel Valledor i Anna Serrallonga van formar part de l’equip femení espanyol de relleus que va concloure en 23e lloc.

El corredor català establert a Alacant, Roger Casal va obtenir els llocs (38º mitja, 42º llarga i 14 relleusLa pròxima edició del campionat del món serà a durant el juliol a Itàlia.
31juliol

Campionat del Mon de Rogaine, juliol 2013

Participació d'en Tommi Tölkkö, del equip Buff-Camelbak-Tierra Trágame

L'equip Buff-Camelbak-Tierra Trágame format per l’orientador finlandés Tommi Tölkkö afincat a Catalunya i el corredor de Peguerinos Aurelio-Antonio Olivar  van participar el 26 de juliol de 2013 en el Campionat del Mon de Rogaine, celebrat a la regió rusa de Pskov, al nort de Sant Petesburg.

Tot i que aquest equip és l’actual campió d’Europa en aquesta modalitat, títol que van aconseguir el gener passat a la cursa organitzada a La Llacuna (Barcelona) pel club Sabadell Orientació i The wild boar rogaining, en aquesta ocasió, no van poder fer podi, quedant en 6 posició, degut a les dificultats de la zona pantanosa, i a les incomoditats pròpies dels insectes de la zona (mosquits i tàbans).
 
El Rogaine es una modalitat de cursa d’orientació, per equips entre 2 i 5 persones, on l’equip tria l’estrategia i el recorregut que li permiti visitar el màxim de balisses, obtenint el màxim de puntuació posible, en un temps que va entre 6h i 24h segons la competició. En el cas del campionat del mon, es tracta d’una cursa de 24h.

Posted in Rogaine

31juliol

TGN SPRINT RAID 2013

ILLA DE RODES RAID TEAM es proclama campió del raid d'aventura

TGN SPRINT RAID 2013
Després d’una jornada marcada per la duresa del circuit i les altes temperatures sumat a la xafogor típica de la zona a l’estiu, l’equip de RAID ILLA DE RODES, després de lluitar aferrissadament amb CATRAID-TRANGOWORLD, va resultar guanyador del TGN Sprint Raid 2013 celebrat aquest dissabte 20 de Juiliol a Tarragona.

Els entorns del tarragonès van ser l’escenari de la darrera prova puntuable de la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2013 de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, la qual suma més i més adeptes d’aquesta modalitat esportiva de l’orientació.

Posted in Raids d'Aventura

<<  82 83 84 85 86 [8788 89 90 91  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook