Properes curses

05octubre

7è Trofeu Internacional de Barcelona

El COC organitza el tradicional event d'orientació els dies 3 i 4 de novembre

Més informació a la pàgina del COC:

WEB TIC

Posted in Orientació a peu

26setembre

Ona Ràfols triunfa en el PWT de la Xina

L'orientadora catalana aconsegueix uns resultats historics en la gira asiatica del PWT China-Beijing

Els resultats de l'Ona al WPT no podien ser millors, situant-se entre la primera i quarta posició en totes les modalitats, demostrant així que -tot i no haver fet el millor campionat del món aquest estiu- segueix estant en l'èlit de l'orientació mundial.

Resultats:
Sprint: 4ª posició
Mitja:2ª posició
Sprint:1 posició
Mitja:2ª posició
Sprint: 4ª posició

Posted in Orientació a peu

25setembre

Raid del Mediterrani: Quarta prova de la lliga de Sprint Raids

Els locals del “Haglofs YaEncontre.com Sural” es proclamen guanyadors

El passat dissabte 15 de setembre tenia lloc a la localitat de Canyelles la quarta i última prova de la Lliga de Sprint Raids de la Federació de Curses de Orientació a Catalunya (FCOC), organitzada pel club Esportiu d’Orientació Azimut juntament amb el Club Esportiu Universitari i l’equip de Raids AixoRaid.

Posted in Raids d'Aventura

05setembre

Carta dels familiars d'en Roger Tuneu

El nostre company Roger Tuneu Crous va patir un accident el passat mes de juliol quedant en estat crític durant setmanes. Ens alegra poder comunicar-vos que el dia 24 d'agost, en Roger ha rebut l'alta del Institut Guttmann i sols tindrà que assistir 2 hores a la setmana per control mèdic.

Els seus familiars ens han demanat publicar un petit escrit, tot agraint-nos el suport que han rebut des de la Federació, des del club Grions i, en definitiva de tot el col.lectiu d’orientadors catalans i espanyols.

31agost

Campionat de Catalunya Sprint Raid

L'equip "AIXO RAID" es proclama campió

Primera edició del TGN Sprint Raid, Campionat de Catalunya

Font: www.airelliure.net
Fotografies: Luisa Roldán


Aquest Dissabte 24 d'Agost s'ha disputat a Tarragona, el Campionat de Catalunya Sprint Raids de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya 2012. La calor i la duresa del traçat han estat  determinants per definir la classificació final. Els participants han demostrar una bona adaptació al típic terreny mediterrani: calor, humitat, terrenys pedregosos, desnivells lleus però irregulars, vegetació espesa i molts camins que van dificultar l’elecció del millor itinerari entre els punts de control.

En gairebé sis hores de non-stop, entre les 7:45h del matí i l'arribada a les 13:30h, els equips havien de passar pel major nombre de controls dibuixats en un mapa, practicant les diferents modalitats, en un traçat compost per 5 bucles amb origen i partida sempre a la platja del Miracle.

Posted in Raids d'Aventura

<<  80 81 82 83 84 [8586 87 88 89  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook