Properes curses

30octubre

Convocatòria curs de Controladors (dissabte 24 de novembre 2012)

El Controlador FCOC és una figura necessària per garantir la qualitat de les curses a peu de Copa Catalana. Per la propera temporada 2013, cada Club que organitzi una cursa de Copa Catalana a peu, haurà d'aportar un controlador per una altre cursa de Copa.

CONVOCATÒRIA CURS DE CONTROLADORS FCOC
Professorat: Ferran Santoyo Medina, Jutge Controlador i Tècnic Traçador (FEDO i FCOC) i Event Adviser (IOF).

Dirigit a:
tots els federats FCOC que vulguin aprendre el procès de control d’una cursa, i aquells federats que ja han realitzat el curs i volen refrescar conceptes i mecanismes.

Lloc: Seu FCOC. Rambla Guipúscoa, 23-25. Aula 1r pis. Barcelona

Total: 15 hores previstes.

Inscripció gratuïta a: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. 
(a través del club; indispensable disposar de fitxa federativa vigent)

Data límit d’inscripció: 15 de novembre de 2012.

Places disponibles: 35


PROGRAMA


Posted in Orientació a peu

10octubre

Dos dies d'Osona

El passat 6 i 7 d’octubre la Unió Excursionista de Vic ha organitzat els ‘2 dies d’Osona d’orientació’. Com en els darrers anys el format de la competició era de dues proves, dissabte una cursa de llarga distància a Sant Martí Sescorts i diumenge una prova de mitja als entorns del nucli urbà de l’Esquirol. Els dos dies eren puntuables per la Copa Catalana de Curses d’Orientació, màxima competició a nivell Català.

Posted in Orientació a peu

11octubre

Convocatoria plaça per substitució temporal administració FCOC

La FCOC convoca un concurs intern per cobrir temporalment la plaça d'administració.
Consulteu el document.
Plaç de recepció de les candidatures: fins el 21 d'octubre.

Posted in Altres

09octubre

Mónica Aguilera i Biel Ràfols campions d’Espanya de marató-orientació

El campionat d’Espanya es va celebrar el 7 d’octubre a Viator (Almeria)

El marató-orientació és una modalitat de les curses d’orientació, per parelles i de dos dies de durada. L’organització proporciona el mapa i les coordenades dels punts a localitzar just en el moment de la sortida. L’últim punt de control del primer dia porta als equips a la zona de vivac, a la muntanya i lluny de
qualsevol lloc civilitzat, on han de passar la nit. L’organització suministra únicament aigua i cada equip ha de portejar tot el material necessari per afrontar les dues jornades d’orientació i passar la nit, básicament la tenda de campanya, fogonet, sac de dormir, frontal i menjar.

Posted in Altres

10octubre

Campionat de Catalunya d'ultrallarga, a Gòsol

El club UPC-O organitza un cap de setmana complert d'orientació

El dia 23 de setembre va tenir lloc a Gósol el Campionat de Catalunya d’Ultrallarga 2012 i la 13a Cursa de Copa Catalana 2012 amb una participació de més de 400 corredors. L’organització va córrer a càrrec del Club UPC-O, que va aprofitar el cap de setmana per muntar una activitat popular pels carrers de Gósol el dia abans de la Cursa.

Sota el nom de Pica-Clubs, i amb un seductor pernil com a premi per al club guanyador, la cursa de dissabte va comptar amb la participació de més de 25 equips, que hi van posar ganes, imaginació, creativitat i també força competitivitat.

Posted in Orientació a peu

<<  79 80 81 82 83 [8485 86 87 88  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook