federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

01juny

ENTRENAMENT DEL GRUP DE TECNIFICACIÓ A CAPOLAT

Aquest dissabte 31 de maig el grup de tecnificació de la nostra federació vam realitzar una jornada d’entrenament al increïble mapa de Capolat (Berguedà) .

Aquesta vegada em realitzat dos circuits. Primer de tot un circuit de 2’5 km amb sortida en massa, on els corredors realitzaven un recorreguts amb diferents variants i seguidament un circuit multitècnic de 3’5 km , on tenien zones de passadissos, zones de rumbs, mapa simplificat i només corbes.

Hi van participar: l’Eduard Solé (UEVIC), l’Anna Illa (COC) , l’Arnau Loro (BO), Clàudia Baus (BO), Albert Acedo (GO-XTREM), Pau Acedo (GO-XTREM), Enric Dedéu (COC), Quim Solé (COC), Pau Llorens(COB), Laia Medina (Sabadell-O), Joana Martí (Aligots), Martí Nogué (UEVIC), Pau Coll (UEVIC), Jofre Torrents (UEVIC) i l’Aniol Bisquert(UEVIC).

Així mateix, també el van realitzar alguns acompanyants i alguns socis del Club D’Orientació Berguedà i del Farra-o, els dos clubs que ens havien cedit el mapa.

L’entrenament va estar dirigit pel Roger Solé, amb l’ajuda del Pol Ràfols i la Laura Serra. 
El pròxim entrenament del grup serà el dia 22 de juny a Gurb.
01juny

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAIDS 2014

CATRAID BERGUEDÀ a Vilada

Catraid Berguedà
El passat dissabte 24 de maig el Club Orientació Berguedà (COB) va organitzar la tercera edició del CATRAID BERGUEDÀ a Vilada. En aquesta ocasió també va esdevenir CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LA FCOC.
La prova va ser un gran èxit de participació, ja que un total de 58 equips distribuïts en quatre categories es van acostar fins a la població berguedana per participar en l’esdeveniment. En categoria elit, la de més dificultat, els equips van haver de fer front a un recorregut de més de 60km i de prop de 3.500m de desnivell positiu combinant proves de cursa a peu, btt,
orientació específica, caiac i barranc.

Posted in Raids d'Aventura

01juny

Cabreres BTT

Maig 2014

Cabreres 2014
La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya va ser present el passat 24 de maig en el Village de la mítica cursa CabrerèsBTT per promocionar la BTT Orientació.
Els assistents a l’estand de la Federació van rebre explicacions sobre el funcionament i la finalitat d’una prova d’orientació en bicicleta de muntanya i, si ho desitjaven, podien escollir participar gratuïtament a un dels dos circuits que havia preparat el Comitè de BTT Orientació per les rodalies de la població de l’Esquirol.
Els participants en aquest “tast” d’orientació en bicicleta de muntanya, vinguts de diversos indrets de Catalunya (Tarragona, Vic, Banyoles, Olot, etc), van quedar molt satisfets amb la prova i amb ganes de continuar practicant aquesta modalitat. Entre tots els assistents es van sortejar dues inscripcions per participar a les proves de la Copa Catalunya de BTT Orientació que es disputaran a Tarragona i a Sarrià de Ter (Girona) durant els pròxims mesos.
Agrair també la col·laboració de l’ECCO, el C.E. Farra-O i del Club BTT Osona.
20maig

Convocatòria Assamble General

10 de juny 2014

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FCOC ANY 2014

Data: 10 de juny de 2014

Lloc: Barcelona (Casa de l'Esport: Rambla Guipúscoa, 23-25, 1r pis (Aula). 08018-BARCELONA.

Hora: 1a convocatòria: 19:30 hores.
         2a convocatòria: 20:00 hores.

 

ORDRE DEL DIA

 
1.      Informe de Presidència.
2.      Lectura dels informes dels diferents comitès de la Federació i aprovació, si s’escau, de les esmenes i propostes que puguin sorgir de cada comitè.
3.      Estat de comptes: aprovació dels comptes anuals 2013 balanç econòmic i d’activitats i liquidació del pressupost 2013.
4.      Nomenar els auditors-verificadors comptables per els comptes de l’any 2014.
5.      Ratificació dels nous clubs afiliats a la Federació.
6.      Precs i preguntes.

11maig

Canal YouTube FCOC

La FCOC estrena canal de YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCNyhDcPkWIKAJogNzGTqmeg

Amb quatre llistes de reproducció, per cadascuna de les modalitat de competició oficials: O-Peu, Btt, Rogaine i Raid.

Anirem afegint videos a mida que es vagin publicant o ens avisseu de videos interessants.
<<  79 80 81 82 83 [8485 86 87 88  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook