federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

06agost

Resultats WOC i JWOC

Magnífics resultats d'en Pau Llorens i Ona Ràfols

Els resultats d'aquest WOC 2014 ha estat excepcionals per les nostres noies, destacant el 13e lloc de l'Ona Ràfols en la cursa classificatoria Sprint.  

En els juvenils, hem de destacar al Pau Llorens,detacant en la cursa Sprint en la possició 14,

Detall de les classificacions dels corredors catalans ...
Posted in Orientació a peu

03juliol

Catalans al Campionat del Món

Tres catalanes han estat seleccionades per competir al Campionat del Món Absolut que se celebrarà a Trentino (Itàlia) del 5 al 12 de Juliol: Ludmila Fuster (GO-Xtrem), Ona Ràfols (COC) i Anna Serrallonga (GO-Xtrem).
 
Pàgina on es podrà seguir tota la competició en directe dia a dia: 
http://www.woc2014.info/programma-woc.php

Posted in Orientació a peu

03juliol

Catalans al Jukola

Catalans al Jukola
Un equip dels Aligots de Girona va participar el 15 de juny a la mítica Jukola de Finlàndia, considerada la més gran de totes les curses d'orientació que es disputen a nivell mundial. Es va crear el 1959 i ja acumula seixanta-sis edicions esdevenint, en aquest esport, l'equivalent al Tour de França o l'Ultratrail del Montblanc, en les respectives disciplines.

(text i fotografia cedits pel Club Aligtos)

Posted in Orientació a peu

25juny

Entrenament tecnificació a VIC

Aquest diumenge dia 22 de juny, va tenir lloc a Vic l’entrenament del grup de tecnificació de la FCOC.  

L’entrenament va ser organitzat pel Jordi Sales (UEVic)  en el mapa de Sant Martí Sescorts.

L’entrenament va consistir en un seguit de relleus amb característiques especials a cada posta.

Hi van participar els següents atletes del grup de seguiment de la federació: Pau Llorens (COB), Ona Ràfols (COC), Ludmila Fuster (Grions X-trem), Laura Trunas (Oros), Guillem Serrallonga (Grions X-trem), Arnau Loro (Badalona-o), Alfred Figueras (Montsant-O), Martí Nogué (UEVic), Pau Coll (UEVic), Aniol Bisquert (UEVic), Jofre Torrents (UEVic), 

Posted in Orientació a peu

12juny

Acceptació unànime de IBEROGAINE com a nou membre de la IRF

Acceptació unànime de IBEROGAINE com a nou membre de la IRF
Amb data 11 de maig, l’Asociació de clubs de rogaine de l’estat espanyol, IbeRogaine, ha estat acceptada per unanimitat com a membre de la IRF (Federació Internacional de Rogaine).

IbeRogaine va nèixer al novembre 2013 en el transcurs de la lliga regional O’Pyrene, amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’aquesta modalitat esportiva, adaptant les normes de la IRF, recolzant l’organització amb la confecció del ranking i campionats de en el seu propi territori, i organitzant proves de manera regular.

Actualment IbeRogaine está integrada pel club Wakhán Raiders d’Aragó, el Club Deportivo Navarra i la propia FCOC, tot i que s’esperen noves incorporacions properament.

La FCOC, que ha estat impulsora des de l’origen d’aquesta proposta, vol agraïr la col.laboració desinteresada de l’actual Comissió de Rogaines formada pel Miquel Soro i el Nèstor Bohigues, així com l’ajuda de l’actual supervisor de la IRF a Espanya, el català Felip Gili, que al 2009 va ser el primer en organitzar a Espanya, la ara ja mítica “The Wild Boar Rogaine”.

Posted in Rogaine

<<  78 79 80 81 82 [8384 85 86 87  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook