federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

07abril

100 inscrits en les dues edicions dels cursos online d’orientació de la FCOC

El director tècnic, Pau Llorens, destaca que ‘hem arribat a moltíssims participants, cosa que semblava impossible amb un curs presencial’

La segona edició dels cursos online d’iniciació a l’orientació que ha organitzat la FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) ha estat novament un èxit ja que ha comptat amb una gran participació. Les dues sessions, realitzades en època de confinament pel COVID19, han comptat amb un total de 100 inscrits que han pogut introduir-se als traçats, cartografia, sportident i direcció de cursa des de casa seva.

Pau Llorens, director tècnic de la FCOC valora novament molt positivament els cursos perquè ‘hem arribat a moltíssims participants, cosa que semblava impossible amb un curs  presencial’. També vol posar de relleu ‘l’actitud i les ganes d’aprendre dels participants, la qual cosa va fer que els cursos fossin molt productius’. Els participants van rebre una enquesta per valorar el curs i la nota mitjana ha estat un 8.85. Entre els comentaris que han realitzat a l’enquesta és que ‘ha estat un curs molt dinàmic i didàctic’ i també que ‘la presentació ha estat molt clara i fàcil de seguir’.

27març

Davant l’èxit de participació, la FCOC programa una nova edició dels cursos online d’orientació

Un total de 49 persones els han seguit des de casa seva durant el confinament

La propera setmana, la FCOC ha tornat a programar els cursos online d’iniciació que es van fer recentment: cartografia, traçats, sportident i direcció de cursa. Si be aquests cursos estaven programats inicialment de forma presencial, el confinament degut a l’afectació del COVID19 va fer replantejar-los i promoure’ls online amb connexió hangouts. Aquesta nova fórmula ha estat tot un èxit amb 49 inscrits i des de la Federació se’n fa una valoració ‘molt positiva’ explica el seu director tècnic, Pau Llorens.

Posted in Orientació a peu

16març

Assegurances esportives durant l'estat d'Alarma

Els incompliments de les mesures indicades s'entendran com a negligència

La UFEEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) ha emès un comunicat a totes les Federacions catalanes, inclosa la FCOC, on s'indiquen clarament una sèrie de mesures a tenir en compte a l'hora de practicar esport mentre duri l'estat d'Alarma que ha decretat el govern espanyol.

Cal esmentar concretament, les que fan referència a les assegurances esportives i que no tindrien cobertura mentre durin aquestes mesures excepcionals.

Concretament, la UFEC diu:

- Els incompliments de les mesures governamentals indicades es poden entendre com a negligència i, per tant, l'ocurrència d'accidents amb negligència quedarien direcament exclosos de la cobertura de la pòlissa.

- Per tant la responsabilitat final serà de cada federat o federada que incompleixi les mesures establertes en la declaració d'estat d'alarma.

Orientadors/es, sigueu responsables i quedeu-vos a casa!

#JoEmQuedoACasa

14març

Orientadors, us volem a casa! (Cursos Online Gratuits)

Orientadors, us volem a casa! (Cursos Online Gratuits)
Des de la FCOC volem contribuir en aquesta lluita contra el COVID-19 i per això us oferim de forma gratuïta CURSOS de FORMACIÓ INICIAL ONLINE per a tots els federats en aquests dies de confinament. De moment seran 4 opcions amb un límit de 8 participants, els matins de 9.30h a 13h i mitjançant la plataforma Hangouts (Amb opció a ampliar-se).

Traçats (diluns 16) - Cartografía (dimarts 17) - Sportident (dimecres 18) - Direcció de cursa (dijous 19).

Cuidem-nos!
12març

Ajornament de competicions degut al COVID-19

Vàries competicions queden ajornades fins a nou avís

Ajornament de competicions degut al COVID-19
Davant l’extraordinària situació que s’està vivint al nostre territori degut al COVID-19, múltiples competicions en totes les disciplines de l’àmbit d’orientació estan sent ajornades fins a nou avís.

     1)   15/03 - Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes – AJORNAT

     2)   21/03 - Campionat Escolar de curses d'orientació a Sabadell – AJORNAT

     3)   28-29/03 - Raid de Rebost – AJORNAT

     4)   28/03 - Rogaine del Catllaràs – AJORNAT


S’anirà informant sobre l’estat de les competicions a mida que es disposi de novetats!

A tots els clubs que organitzin curses properament i que disposin de notícies en quant a la celebració d’aquestes curses, no dubteu en informar-nos de cara a fer-ne la màxima difusió.

<<  3 4 5 6 7 [89 10 11 12  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook